AK Birliktelik

AK Birliktelik

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat ilçe teşkilatı ve eski yöneticiler bir araya gelerek hasret giderdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat  ilçe teşkilatı ve eski yöneticiler bir araya gelerek hasret giderdi.

AK Parti eski ilçe başkanı Osman Çavuş’un yaptığı organizasyon Akçaabat Uğur Usta Köfte Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, eski Belediye Başkanı Şefik Türkmen, eski belde belediye başkanları belde yöneticileri ile partinin kuruluşunda yer alan kişiler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan eski ilçe başkanı Osman Çavuş, AK Parti’ye gönül vermiş ve partinin kuruluşundan beri görev alan kişiler ile zaman zaman bir araya geldiklerini ve hasret giderdiklerini belirtti. Osman Çavuş “AK Parti’ye gönül vermiş arkadaşlar ile sık sık bir araya gelerek hem birbirimizin özlemlerini gidermiş hem de partimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Pandemi dolayısıyla bu toplantılara biraz ara vermiştik. Şimdi yeniden bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulduk. Davetimize icabet eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda, AK Parti Akçaabat İçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’de, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de birer konuşma yaptı. Konuşmalarda Akçaabat’a AK Parti döneminde yapılan hizmetleri ve belediyenin yaptığı hizmetler anlatıldı.

Toplantı karşılıklı sohbet ile sona erdi.

akcaabat-ak-parti.jpgak-parti-akcaabat-toplanti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler