Ahmet Hüseyin Altıntepe'den 23 Nisan Mesajı

Ahmet Hüseyin Altıntepe'den 23 Nisan Mesajı

AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.

AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI;

Milli bağımsızlığımızın en önemli nişanelerinden olan Millet Meclisimizin açılışını, tarihin hiçbir döneminde hürriyet ve bağımsızlığından ödün vermeyen Türk Milletinin evlatlarına tam bir inanmışlıkla hediye eden Milli Önderimiz Atatürk’ün, bu anlamlı günü milletimizin gurur ve coşku günü olarak ilan etmiş olmasının ardındaki sırra vakıf olmanın son derece önemli olduğuna işaretle varlıklarından güç aldığımız çocuklarımız ve gençlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum.

Bağımsız Türkiye’nin en büyük teminatını, geleceğimiz olan çocuklarımız oluşturmaktadır. Milletimizin yoksunluklar ve nice güçlükler içerisinde verdiği mücadele, yaktığı bağımsızlık ateşi bugün yetişen gençlerimizin, evlatlarımızın daha büyük bir Türkiye için göstereceklerine inandığımız gayret ve üstün çabanın da esin kaynağı olmaktadır. Bugün, bu ışığı çocuklarımızda görmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Çocuklarımızın, en önemli emanet olarak ülkemizin huzur ve refahını görerek daha da ileriye taşımak adına atalarından aldığı güçle zorluklar karşısında yılmadan daima başaracaklarına inancımla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, egemen Türk Milletine ve çocuklarımıza kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler