Adalet Sarayı Temeli Atılıyor

Adalet Sarayı Temeli Atılıyor

Akçaabat Adalet Sarayı Temeli Atılıyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir dizi incelemelerde bulunmak ve yapımına başlanacak olan Akçaabat Adalet Sarayının temel atma töreni için Trabzon’a geliyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un gerçekleştireceği kapsamlı Trabzon ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Birçok kez ihalesi gerçekleştirilen fakat çeşitli sebeplerden dolayı yapımına başlanamayan Adalet Sarayımızı Akçaabat’ımıza kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Mumcu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katılımı ile gerçekleştirilecek olan temel atma töreninin detaylarını açıkladı; “İnşasına başlanacak olan Adalet Sarayı Binamız 14.868,58 metrekarelik bir alan üzerine son teknoloji ile donatılmış şekilde olacak.” dedi.

14.868,58 metrekare alana inşa edilecek olan yeni Adalet Sarayı Binası Akçaabat için son teknoloji ile donatılarak Darıca bölgesinde bulunan Akçaabat cezaevi bölgesinde inşa edilecek. Yeni Adliye Binası 3 Bodrum + Zemin + 4 Normal ve Çatı Arası kat olmak üzere toplamda 9 kattan oluşacak. Cuma günü Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katılımı ile gerçekleştirilecek olan temel atma töreniyle yeni Adliye Binası temel atma töreninden 550 gün sonra tamamlanmış olacak ve halkımızın hizmetine sunulmuş olacak.

AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu gerçekleştirilecek olan bu çalışmanın hem Trabzon’a hem de Akçaabat’a prestij katacağını dile getirdi. Mumcu, “Akçaabat’ımızda hissettiğimiz eksikliğimizi giderebilmek adına daha öncelerinden de başlatmış olduğumuz Adalet Sarayı Binamız için çalışmamızı nihayete erdirmiş bulunmaktayız. Trabzon’umuz için bir prestij örneği olacak. Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un da katılımı ile bu eserimizin temel atma törenini gerçekleştirecek olmamız bizleri son derece mutlu etmektedir.” dedi.

bakan-trabzon-ziyareti.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler