Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH Yılın Ceosu Seçildi

Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH Yılın Ceosu Seçildi

IDC Enterprise Awards tarafından, VakıfBank’ın Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bankanın ulaştığı konum ve başarılı stratejileriyle “Yılın CEO’su” seçildi.

IDC Enterprise Awards tarafından,  VakıfBank’ın Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bankanın ulaştığı konum ve başarılı stratejileriyle “Yılın CEO’su” seçildi.

“Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla sürdürülebilir bir gelecek için dijitalleşme alanında finans sektörüne öncülük eden VakıfBank, IDC Future Enterprise Awards’ta (IDC Geleceğin Kuruluşları Ödülleri) iki ödüle birden layık görüldü.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih “Yılın CEO’su” seçilirken VakıfBank’ın dijital ödeme ve tahsilat sistemi Vinov ürünlerinden Vinov İş Yeri, “Geleceğin Endüstri Ekosistemleri” kategorisinde ikincilik kazandı.

Geleceğin anahtarının dijital dünya olduğunun altını çizen Üstünsalih, VakıfBank’ın iki kategoride ödüllendirilmesinin çok kıymetli olduğunu belirtti.

Üstünsalih “Daima seninle yaklaşımıyla ülkesine hizmet eden bir kamu bankası olarak toplumun her kesimine uygun ürün ve hizmetler geliştirirken geleceğimiz için yeni atılımlar yapmak zorundayız. 69 yıldır ülkemiz ve her bir ferdinin en modern teknolojiyi en etkili biçimde kullanabilmesini hedefleyerek çalışıyoruz. Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını pusulamız kabul ederek Ar-Ge Merkezi’mizde en iyi uygulamaları tasarlıyoruz” dedi.

Trabzonlu olan Üstünsalih, bir dönem Trabzonspor’da yöneticilik de yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler