3. Aday Adayı Aslan

3. Aday Adayı Aslan

AK Parti'de Akçaabat Belediye Başkanlığı için 3. Aday Adayı Aslan

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde aday adayları müracaatları devam ediyor. Aday adaylığı için AK Parti’den  3. isim olarak Enes Aslan partiye müracaatını yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda müracaat eden Enes “Koltuktan güç alan, vaziyeti idare eden değil güçlü bir liderlik anlayışı için, koltuktan güç alan değil koltuğa güç veren bir başkanlık için Akçaabat Belediye Başkanlığına talip olduğumu buradan tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” dedi.

enes-aslan-akcaabat-ak-parti-aday-adayi.jpg

Enes Aslan’ın Açıklamaları şu şekilde;

Kıymetli Kardeşlerim,

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2002 yılından itibaren ülkemizin makûs talihini değiştirdik. 50 yıldır devletin altını oyan Fetö’yü bitirdik. 40 yıllık pkk’yı sınır dışında dahi hareket edemez hale getirdik. 30 yıldır işgal altında olan Karabağ’ı kurtardık. 86 yıldır müze olan Ayasofya’yı tekrar camiye çevirdik.80 yıldır bir şekilde engellenen Milli Savunma Sanayi hamlesini gerçekleştirdik. Kendi otomobilimizi yaptık. Giremezsiniz dedikleri denizlerden doğalgaz, üstüne beton döktükleri kuyulardan petrol çıkardık. Yakında devreye alınacak olan Nükleer Santrali kurduk. Kurmaya da devam ediyoruz. Avrupa’nın en büyük havalimanını yaptık. Dünyanın en sağlam sağlık sistemini kurduk. Ülkemizin yol ve raylı sistem ağını genişlettik, modern ülkelerin seviyesine çıkardık. Kıymetli Cumhurbaşkanımız liderliğinde vatanımızda bu ve bunun gibi burada sayamayacağımız birçok işler gerçekleştiren daha 2001 yılından itibaren bizlere onunla yol yürüme şerefini bize bahşeden Rabbimize sonsuz hamdüsenalar olsun.

Değerli Kardeşlerim, Kıymetli Teşkilat Mensuplarımız,

Ben Enes Aslan. 1979 yılında Akçaabat Kirazlık Mahallesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimi Trabzon 100.Yıl İÖO’da, Lise öğrenimimi Trabzon lisesinde tamamladıktan sonra 2001 yılında KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Aynı tarihten beri enerji alanında kendi sektörümüzde faaliyet göstermekteyiz.

14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Partimizde kurucu il yönetiminde yer aldım. Daha sonra 2008-2011 yılları arasında Merkez İlçe Başkanlığında yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. 2014-2021 yılları arasında da yaklaşık 7 yıl boyunca Ak Parti Trabzon İl Başkanlığında İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum.

2021 yılında Trabzon İl Başkanlığına, 2023 Genel Seçimlerinde de Milletvekilliğine aday adayı oldum. Allah başka kardeşlerimize ve abilerimize bu görevi nasip etti. Biz de onlara teşkilat aidiyetimiz gereği destek olduk.

Bu arada Müsiad’da uzun süre yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.

Türk Kızılay Ortahisar şubesini arkadaşlarımızla beraber kurduk ve kurucu yönetimde yer aldık.

Ömrümüz Kıymetli Cumhurbaşkanımızın yolunda geçti.

 

Değerli Kardeşlerim, Saygıdeğer Teşkilat Mensuplarımız,

Akçaabat 140 bine yaklaşan nüfusu ve kütükte kayıtlı 400 bin civarında Akçaabatlıhemşerimiz ile sadece Akçaabat sınırlarından ibaret değildir. Hemşerilerimiz sadece Akçaabat’ta değil bugün ülkemizin her yerinde ve dünyanın birçok bölgesinde hayatlarını idame ettirmektedirler. Ayrıca yine ilçemizde sadece Akçaabatlılar değil Trabzon’umuzun 18 ilçesinden ve ülkemizin farklı bölgelerinden vatandaşlarımız da yaşamaktadır.

Bu yüzden ortaya bir vizyon koyarken sadece Akçaabat’ın merkezini değil öncelikle Tüm Türkiye’yi ve dünyadaki modern şehirleri örnek almak gerektiği aşikardır.

Akçaabat büyük ve etkili bir ilçedir ve güçlü bir liderlik anlayışı ile yönetilmesi gerekmektedir.

Akçaabat liderdir güçlü liderlik ister, güçlü temsil edilmek ister.

Hizmet edebilmek için güçlü kadrolara ihtiyaç vardır, bizde güçlü kadrolarımızla beraber geliyoruz.

Bu kardeşiniz ise siyasetin tozunu daha küçük yaşlardan beri yutmuş, iş dünyasında Türkiye çapında projeler gerçekleştirmiş, Ankara’da, İstanbul’da ve ayrıca dünyanın çeşitli bölgelerinde sürekli üst düzey ilişkileri olan bir kardeşinizdir.

Sahadan ve sizlerin arasından geliyoruz. Teşkilattan geliyoruz. Sorun nedir, nasıl çözülür, nasıl projelendirilir ve nasıl uygulanır iyi biliyoruz. Acemi değiliz. Stajımızı sizlerin arasında ve bu güzide teşkilatlarımızıniçinde yaparakgeldik.

Bu sebeple;

  • 1994 İstanbul ruhunu ve Cumhur ittifakının ruhunu sahaya yansıtmak için,
  • Cumhurbaşkanımızın hizmet vizyonunu Akçaabat’a getirmek için,
  • Elde ettiğimiz bilgi birikimi ile hızlı ve etkili çözümler sunmak için,
  • Vatandaşımızla sıcak ve yürekten ilişkiler kurmak için,
  • Merkezi bütçeye bağlı kalmadan gelir getirici projeler yapmak için,
  • Yatırımcıları ve sanayicileri şehrimize çekmek için,
  • Teşkilatımızla uyumlu başarılı projeler ortaya koymak için,
  • Yapacağımız projelerle şehrimizin Tüm Türkiye’de konuşulması için,
  • Sadece Akçaabat’ta yaşayan hemşerilerimiz için değil dünyanın tüm bölgelerindeki Akçaabatlıların gurur duyacağı bir Akçaabat için,
  • Siyasetten kopuk değil bizzat siyasetin içinde bir anlayış için,
  • İlçemize bir büyükşehir bakışı getirmek için,
  • Vaziyeti idare eden değil güçlü bir liderlik anlayışı için,
  • Koltuktan güç alan değil koltuğa güç veren bir başkanlık için

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLDUĞUMU BURADAN TÜM KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURUYORUM.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler