3. Açık Hava Tiyatro Günleri sona erdi.

3. Açık Hava Tiyatro Günleri sona erdi.

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Açık Hava Tiyatro Günleri sona erdi.

3. AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ SONA ERDİ

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Açık Hava Tiyatro Günleri sona erdi.

1-6 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılan Açık Hava Tiyatro Günlerinde altı akşam altı farklı tiyatro oyunu sahnelendi.

SON AKŞAMDA ‘ÇEVRECİ DOSTLAR’ ADLI ÇOCUK OYUNU SAHNELENDİ

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Açık Hava Tiyatro Günlerinin son akşamında Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Çevreci Dostlar’ adlı çocuk tiyatro oyunu ile sahne aldı.

‘Çevreci Dostlar’ adlı tiyatro oyununda çocuklara çevre bilinci, genel temizlik kuralları ve korona virüs önlemleri müzikler eşliğinde eğlenceli bir şekilde anlatıldı. Hem öğretici hem de eğlendirici olan oyun minik tiyatro severler tarafından ilgiyle izlendi. Müzik eşliğinde sahnelenen oyunda minik tiyatro severler gönüllerince oynadılar. Çevremizi temiz tutmanın önemini güldürü öğeleri eşliğinde öğrendiler. Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekibi, insan vücuduna mikropların hangi yollarla ve nerelerden ulaşabileceğini çocuklara eğlenceli bir dille anlattı.

Oyun sonunda duygu ve düşüncelerini belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Açık Hava Tiyatro Günlerimizde altı akşam altı farklı oyun sahnelendi. Hem yetişkinler için hem çocuklar için birbirinden farklı tiyatro oyunları tiyatro severler tarafından beğeni ile izlendi. Akçaabat’ta kültür sanat etkinliklerimiz hızla devam ediyor. Yılın en güzel mevsiminde en güzel etkinliklerle Akçaabatlı hemşehrilerimize coşkulu ve eğlenceli günler yaşatıyoruz. 20-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Uluslararası Müzik ve Halkoyunları Festivalimiz başlayacak. Akçaabat’ın sokaklarında hem renk cümbüşü yaşanacak hem de birbirinden farklı kültürlerden oyunlar oynanacak. Kültür ve sanat şehri Akçaabat, yaz mevsimini dolu dolu geçirecek.  Bu yıl Açık Hava Tiyatro Günleri’ne katılan tüm tiyatro ekiplerinize, her akşam sahil parkı dolduran değerli hemşehrilerime, emeği geçen herkese ve katkı sağlayan Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Salih Üstünsalih’e teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, konuşmanın ardından Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine plaket takdim etti.

7-6.jpg

6-7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler