2023'te Kaç Nikah Kıyıldı?

2023'te Kaç Nikah Kıyıldı?

Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memurluğunca Akçaabat genelinde toplamda 861 nikâh kıyıldı.

 

Evlenme isteği ile Akçaabat Belediyesi’ne başvuran çiftlerden 427’si düğün salonunda 434’ü Akçaabat Belediyesi nikâh dairesinde olmak üzere 861 çiftin nikâh işlemi yapıldı.

Akçaabat Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Evlendirme Memurluğunca, Türk vatandaşı haricinde Almanya, Fas, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan, Avusturya, Türkmenistan, Ukrayna, Suriye, Kazakistan, İngiltere, Endonezya, Cezayir, Irak, Kırgızistan ülkelerinden olmak üzere toplamda 25 yabancı nikâh kıyıldı.

Evlilik işlemleri başvurusu yapan birçok çiftin nikâhlarını talepleri doğrultusunda bizzat kendisi kıyan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memurluğumuz tarafından her yıl yüzlerce çiftin nikâh işlemini gerçekleştirerek bu mutlu günlerine ortak oluyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine zaman zaman ben de nikâh kıyıyorum. Akçaabat Belediyesi olarak 2023 yılında 861 çiftimizin nikâhlarını kıydık; mutlu günlerine tanıklık ettik. Davet edildiğimiz tüm düğün ve nikâh programlarına katılmaya çalışarak vatandaşlarımızın bu özel günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Birlikte yeni bir kapı aralayarak dünya evine giren tüm çiftlerimize mutlu ve huzurlu yaşam diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler