19 Yıllık Dernek Kapandı

19 Yıllık Dernek Kapandı

19 Yıllık Dernek Kapandı

Akçaabat’ta Muhtarlar Birleşiyor.

Akçaabat’ta 19 yıldır hizmet veren Muhtarlar Derneği kapanma kararı aldı. Muhtarlar tek dernek altında birleşmesi bekleniyor.

Akçaabat’ta bir dönem çokça tartışmalara neden olan muhtarlar derneği sorunu nihayet tatlıya bağlanıyor. Akçaabat’ta Eyüp Gedikli başkanlığından 19 yıldır hizmet veren Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi’nin kapatılması kararı alındı.

eyup-deikli.jpgTürkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli, yapılan kongrede  Akçaabat şubesinin kapatılması yönünde karar aldıklarını ve üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini açıkladı. Gedikli “Akçaabat’ta 19 yıl Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi olarak birçok çalışmalara imza attık. Yaptığımız çalışmaları birçok il bile yapmamıştır. İlçemizin sesini ülke genelinde duyurmaya, Akçaabatlı muhtarlarımızın sesi olmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Son dönemde Akçaabat’ta bir muhtar derneği daha kuruldu. 2 Dernek olması Akçaabat’ın gücüne güç kaçmayacağı aksine gücümüzü zayıflatacağına inananlardanım. Bu düşünce ile kısa bir süre önce yapılan kongrede Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi’nin kapatması yönünde karar aldık. Arkadaşlarımızdan helallik isteyerek biz üzerimize düşeni yaptık. Akçaabat için hayırlı olmasını diliyorum. Buradan görev süresince kalbini kırdığımız olduysa onlardan özür diliyorum. Haklarını helal etsinler” dedi.

Bu İşi Hizmet Olarak Gördük
 

Görevde oldukları süre içerisinde hiçbir beklenti içerisinde olmadıklarını ve Akçaabat için, Akçaabatlı muhtarlar için çaba harcadıklarını ifade eden Gedikli “Bu işi arkadaşlarımızla birlikte 19 yıl boyunca hiçbir beklenti içerisinde olmadan yapmaya çalıştık. Hem zamanımızı hem de maddiyatımızı harcadık. Bundan şikayetçi değiliz. Bu işler gönül işidir. Biz de gönül işi görerek gayret gösterdik” şeklinde konuştu.

Akçaabat’ta muhtarların 2. Dernek olarak Ömer Hotaman başkanlığında kurulan Akçaabat Muhtarlar Derneği adı altında birleşmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler