10 Bin Fidan Dağıtıldı

10 Bin Fidan Dağıtıldı

Akçaabat Belediyesi tarafından Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Orman Haftası sebebiyle 10 bin adet fidan dağıtıldı.

 

Atatürk Parkı’nda ‘Sen de Bir Fidan Dik’ sloganıyla organize dilen fidan dağıtma programına Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçaabat Belediyesi Erkek Folklor Ekibinin Atatürk Parkı’ndaki muhteşem horon gösterisi ile başlayan program, Belediye Başkan vekili Cevdet Bayraktar’ın konuşmasıyla devam etti.

Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar konuşmasında, “Peygamber Efendimiz (s.a.v) Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, bugün elinizdeki fidanı dikiniz demiştir. Bizler böyle bir düsturla yetişmiş milletin evlatlarıyız. Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği halinde fidan dağıtımımızı gerçekleştireceğiz. Nasıl ki dedelerimiz babalarımız bizlere fidan dikip bizlere bırakmışsa bizler de çocuklarımız için fidan dikip bırakalım. Çocuklarımıza yeşil bir dünya armağan edelim. Dağıtılan fidanları en kısa sürede torakla buluşturmanızı temenni ediyorum.” Dedi.

Konuşmanın ardından 3 bin adet sahil çamı, 2 bin adet dağ muşmulası,3 bin adet ligustrum, bin adet çınar ve bin adet akçaağaç olmak üzere toplamda 10 bin adet fidan vatandaşlara dağıtıldı.

10-bin-fidan-dagitimi.jpg

belediyeden-10-bib-fidan-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler