Güzel Sanatlar'da Sergi

Güzel Sanatlar'da Sergi

Trabzonlu resim sanatçısı Rasim Çubukçu tarafından Akçaabat Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde resim sergisi açıldı.

 

  

Okul içerisinde bulunan Erol Tuna Sergi Salonu’nda gerçekleşen açılışa, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, AK Parti Akçaabat İlçe başkanı Osman çavuş, Okul Müdürü Adnan Yıldız, ressam Rasim Çubukçu, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan okul müdürü Adnan Yıldız, Türkiye’de en fazla sanatçıya sahip olan ilin Trabzon olduğunu ve bu potansiyelden faydalanmak istediklerini belirtti. Yıldız “ülkemizde yüz ölçüm olarak hesaplandığında en fazla sanatçının Trabzon’da olduğunu görüyoruz. Bunlardan resim sanatçılarımızın çoğunluğunu da yine Trabzonlu sanatçılarımız oluşturmaktadır. Bu sanatçılarımızın yapmış olduğu eserleri okulumuz sergi salonunda değerlendirmek istedik. Sanatçımız da bizi kırmayarak burada bir sergi açtı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.  Adnan Yıldız, sergi salonunda her ay farklı sanatçının eserlerini sergilemeyi amaçladıklarını da ifade etti.

ulusoy-sergide1.jpg

Resim sanatçısı Rasim Çubukçu ise, serginin güzel sanatlar ve spor lisesinde açılmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat