Güzel Sanatlarda Bir İlk

Güzel Sanatlarda Bir İlk

Kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesinde Tasavvuf Konseri düzenlendi.

Okulun tarihinde bir ilk olması nedeniyle tasavvuf müziği aşıkları ve sanatseverler salonu tıklım tıklım doldurdular.

Konsere Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, TRT Trabzon Müdürü Sami Serdar Şişman Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Eğitim Birsen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fatma Zehra Aydın, Ahmet Bektaş ve İlhan Bal, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Gülsüm Memişkaptanoğlu, Mesut Kaş, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Demirci, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Ali Baş Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu çok sayıda Okul müdürü öğretmen ve sanatsever katıldı.

Programda bir konuşma yapan okul Müdürü Ömer Özkurt; “21 senelik okul tarihinde birçok konser verilmesine rağmen bu akşam ki tasavvuf konseri ilk olma özelliğini taşımaktadır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz uzun bir süredir bu konser için hazırlanmaktadır. Konserimizde emeği geçen Müzik öğretmenleri Cemal Zihni Erenel ve Serdar Yetil’e, saz ekibine ve sevgili öğrencilerimize, Edebiyat öğretmeni Yasemin Uzun’a Okul Aile Birliğimize ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum ” dedi.

Konser sonunda bir konuşma yapan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, konserin çok güzel olduğunu tam profesyonel bir şekilde hazırlanıp icra edildiğini belirterek Koro şefi ve saz ekibine çiçek takdiminde bulundu .

dsc_0127.jpgdsc_0056.jpgdsc_0125.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Eğitim