Gurbetçiyiz, Piyon Değil

Gurbetçiyiz, Piyon Değil

Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu’na bir tepki de Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Cumur’dan geldi

Şike sürecinde Avrupa'da yapılan temiz futbol eylemlerinin mimarı olan ve Avrupa medyasında şike ile alakalı olarak onlarca haberin çıkmasını sağlayan İbrahim Ertürk’e yönelik Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun takındığı sert tutuma Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur tepki gösterdi.

“Trabzon ve Trabzonspor sevdası ile gurbette yanıp-tutuşan gurbetçilere teşekkür edeceğine onları eleştirmek Başkan Hacıosmanoğlu’nun haddine değildir.” diyen Başkan Cumur, şunları söyledi:

“Biz gurbetçiler piyon değiliz, işine geldiği zaman bizi övmenin işine gelmediği zamanda tehdit ve hakaret etmenin mantıkla bir izahı yok. İbrahim Ertürk kardeşimiz her platformda bizimle olmuş ve yürekten Trabzonspor’a sahip çıkmış ve çıkmaya devam etmiştir.”

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerin şike sürecine her zaman tepki göstermeye devam edeceğini atılması gereken her adımı atacaklarını belirten Cumur sözlerini şöyle tamamladı:

“Federasyon seçimlerinde Sayın Başkan Hacıosmanoğlu’nun Yıldırım Demirören ile kol-kola olması bizim canımızı yaktı, derinden üzdü. Bunu unutmak öyle kolay değil, Trabzonspor delegesi elbette bunun hesabını sandıkta soracaktır. Trabzonspor’un başarı ya da başarısızlığından öte onuru ve arması her şeyden daha önemlidir. Paris’te sadece Trabzon değil ülkemizin her bölgesinden Türklerin Trabzonspor’a karşı büyük bir sevgi besliyor. Hepsinin ortak sesi olarak buradan Başkan Hacısomanoğlu ve yönetimine çağrı yapıyorum: Bu takımı sıradanlaştırmayın, itibarsızlaştırmayın. Trabzonspor taraftarının sabrını zorlamayın. En kısa zamanda kongre kararı alarak Trabzonspor camiasını daha fazla üzmeyin.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler