Günnar'dan İyi Parti'ye Gönderme

Günnar'dan İyi Parti'ye Gönderme

Günnar'dan İyi Parti'ye Gönderme

Günnar “Biz siz PKK’lısınız demiyoruz”

Gecede konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, seçimlerin önemine değindi. Günnar “Bugün Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler, Kandil’den talimat alaıpta birçok vilayette aday göstermeyen HDP’nin desteklemiş olduğu diğer siyasi partinin seçmenlerine biz “siz PKK’lısınınz” demiyoruz. Ama senin partinin lideri PKK’nın temsilcisi olduğundan çekinmeyen, PKK’dan talimat alan HDP ile masa başına oturup AK Parti’yi ve MHP ile kurmuş olduğu Cumhur ittifakını devirmek için çalışmıyor mu? Bunu görmüyor musun” dedi.

Ekim Akçaabat’a Çok Şey Katacak

Osman Nuri Ekim'in  Akçaabat’a çok şey katacağına inandığını ifade eden Günnar “Osman Nuri Ekim kardeşimiz kendisini yetiştirmiş bir mühendistir. Akçaabat’a çok şey katacağına inanıyorum. Osman Nuri hem Akçaabat belediye başkan yardımcılığında hem de Büyükşehir belediye meclisinde kendisini ispat etmiş, dürüst, namuslu ve başarılı bir kardeşimizdir. Osman Nuri Ekim’i Akçaabat’ Recep Tayyip Erdoğan tayin etti. Akçaabat’a, teşkilata, kanaat önderlerine, milletvekillerine sordu ve neticede Osman Nuri Ekim’i aday gösterdi. Osman Nuri Ekim’le birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ı yani Türkiye’yi bitirmek isteyenlere karşı AK Parti’ye oy vermeyecekleri ikna etmektir bizim görevimiz. Samimiyetle çalışmamız lazım. Yapmış olduğumuz hizmetleri hatırlatmamız lazım” dedi.

25 Yılda Kamburu Olmayan Başkan

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i 25 yıl Akçaabat’a hizmet ettiğini ve arkasında bir şaibe bırakmadığını ifade eden Günnar “Şefik abi Akçaabat’ta 25 yıl hizmet etti. Sen 25 yıl bir görevde kalacaksın ve kamburun olmayacak. Bu kolay iş değil. Şimdi AK Parti’nin adayını birisinin yeğeni diye uydurma bir şeyle mi eleştireceksin. Böyle siyaset olmaz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler