Günnar'dan CHP'li  Vekile Teşekkür

Günnar'dan CHP'li Vekile Teşekkür

Günnar'dan CHP vekiline Teşekkür

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat’ta partisince düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’e de teşekkür eden Günnar, 2. Devlet üniversitesinin Akçaabat’ta kurulmasını eleştirenleri de anlamadığını ifade etti.

 Adnan Günnar “Biz göreve geldiğimiz günden itibaren, hem Akçaabat’ın hem  Trabzon’un hem de Türkiye’nin sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz.  Biz Akçaabat’ta Trabzon’da dolaşarak vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Bakın ramazan ayının son günlerinde çok sevdiğimiz taksici Osman abimizi kaybettik. Aklıma hemen şu geldi. Akçaabat’ta dolaşırken Osman abimizin bizden bir isteği olmuştu. O da yeni araç alırken ÖTV’nin kaldırılmasıydı. Biz bunu başbakanımıza ilettik ve sayın başbakanımız araçlarını değiştirecek olan esnaflarımızdan ötv alınmayacağını müjdesini verdi” dedi.

2. Devlet üniversitesinin Akçaabat’ta kurulmasını eleştirenleri de anlamadığını ifade eden Milletvekili Günnar “Akçaabat’a 2. Devlet üniversitesi kuruluyor. Türkiye’de daha yeni yeni 2. Devlet üniversitesi şehirlere kurulmuşken, Trabzon’da da Türkiye’nin en köklü üniversitesi KTÜ’nün yanında, Akçaabat’a 2. Bir devlet üniversitesi kuruluyor olması çok önemlidir. İlçe başkanımız muhalefet eleştiriyor dedi. Neyi eleştiriyorlar anlayamadım. 2. Devlet üniversitesinin kurulmasını mı eleştiriyorlar. Akçaabat merkezli yapılmasını mı eleştiriyorlar. Akyazı sahilini de eleştiriyorlardı, siz bu stadyumu yapamazsını diyorlardı. Sahil yolunu da eleştiriyorlardı. Siz bunları yapamazsınız diyorlardı. Biz neyi yapmaya kalışsak hepsini eleştirdiler.Bu eleştirilere bizim yapacak bir şeyimiz yok. Biz Akçaabat’ta üniversite için 500 dönümlük, 100 dönümlük arsa da bulduk. Bir üniversite bir fabrikadan değil belki de onlarca fabrikadan daha kıymetlidir” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’e de teşekkür eden Günnar “Muhalefette partilerindeki çok kıymetli kardeşlerimizin de olumlu politikalar üreterek bizlere destek olmalarını arzu ediyoruz. Yapılmış işleri eleştirirken daha da çok dibe battıklarını görmenin üzüntüsünü  onların seçmenleri adına yaşadığımı ifade etmek istiyorum. CHP Trabzon Milletvekili Sayın Haluk Pekşen, meclis plan ve bütçe komisyonundan geçen denizcilik ve sanayileşme alanındaki vergilerini sıfırlanacağı yönündeki hükümetimizin yapmış olduğu paketi kendisi müjde olarak açıkladığını ifade etti. Ve Ben AK partinin müjdelerini açıklayan muhalefet partisinin milletvekilinde biz de teşekkür ediyoruz. Dileriz ki CHP farklı ve güzel işlerle bize yön versin. Biz bundan mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler