Günnar, "Ülke Yönetmek Tecrübe İster"

Günnar, "Ülke Yönetmek Tecrübe İster"

Günnar, "Ülke Yönetmek Tecrübe İster"

 

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat ve Ortahisar İlçelerinde hemşehrilerini ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 24 Haziran seçim çalışmalarını Akçaabat ve Ortahisar İlçelerinde sürdürdü. İlk olarak Akçaabat programı ile güne başlayan Günnar, Hamamçimeni Çarşısı ve pazar yerinde ki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ardından İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Akçaabat Mitingine katılan Günnar, mitingin ardından Ortahisar İlçesine gelerek Yenimahalle Fuar alanında İçişleri Bakanlığı tarafından organize edilen ve Bakan Soylu ile Milletvekillerinin de katıldığı iftara katıldı. İftarın ardından tekrar Akçaabat'a geçen Günnar, ilçenin Kirazlık Mahallesinde hemşehrileri ile hasbihal etti.

Ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Günnar, "24 Haziran seçimlerine az bir zaman kaldı. Kapı kapı dolaşarak halkımıza seçimin önemini anlatmalıyız. 'Güçlü bir meclis güçlü bir Türkiye' demektir. 600 tane milletvekili adayını dünya liderimiz mazlumların umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu Aziz Milletimize emanet etti. Ülkemize yapılan hain saldırılara ve şer odakların oyunlarına her zaman 'Dur' diyen bu Aziz Milletimiz 24 Haziran'da da gereken cevabı verecektir . Kendinden biri olan milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda cumhurbaşkanı seçeceği gibi güçlü bir meclisle beraber parlemantoda da desteğini gösterecektir. PKK'sı, DAEŞ'i, FETÖ'sü bütün terör odakları ile içerde ve dışarda bulunan şer güçler halkımızın kafasını karıştırmak için gerek mitinglerde gerek meydanlarda gerekse basın yoluyla çeşitli söylemlerde bulunuyorlar. Ama bir şeyi unutuyorlar. Vatanına ve bayrağına bağlı bu necip milletimiz 15 Temmuz'da tankların önüne yatan ölüme meydan okuyan,vatanını canı pahasına kanı pahasına göğsünü siper  eden milletimiz şimdi seçimlerde vekaletini emin ellere teslim edeceğinden hiç mi hiç şüphemiz yoktur.Ülke yönetmek liyakat ister yeterlilik ister güven ister herşeyden önce tecrübe ister.

adnana-gunnarr.jpg

Bu millete oyun oynanmayacağına ve her türlü oyuna 'Dur' diyeceğini unatanlara 24 Haziran'da sandıklarda, işi ehline teslim ederek Aziz Milletimiz en iyi cevabı verecektir inşallah"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset