Günnar Sabah Namazıyla işe koyuldu

Günnar Sabah Namazıyla işe koyuldu

Trabzon Milletvekili Günnar, dün güne yoğun mesai ile başladı.

Trabzon Milletvekili Günnar, dün güne yoğun mesai ile başladı. Akçaabat’ta  sabah saat 05.00’de Akçaabat Halk Pazarında ki pazarcıları ziyaret ederek, pazarcılarla  görüştü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Halk Pazarını gezerek, esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Halk pazarında sabahın erken saatlerinde esnafların sevgi gösterileri ile karşılanan Günnar , pazar esnafları ile sohbet ederek AK Parti’nin projelerini anlattı. Pazar esnafının dilek ve temennilerini de dinleyen Günnar, esnafın dilek ve temennilerini en kısa sürede çözeceklerini ifade etti.  Günnar, Akçaabat Halk Pazarında, kendi ürettikleri sebze ve meyveleri vatandaşa sunan Pazar esnaf kadınlarla  bol bol sohbet ederek, “Burada zor şartlarda ürettiğiniz ürünlerinizi taze olarak vatandaşın sofralarına sunuyorsunuz. Siz gerçekten güzel ve zor bir  iş yapıyorsunuz. Aile bütçesine katkıda bulunmak için sabahın erken saatlerinde buraya geliyorsunuz. Allah sizden razı olsun ve bereketli kazançlar nasip eylesin” dedi.

Günnar, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı yeni beyanname tamamen halkın istek ve beklentilerine  göre hazırlandığını belirterek,  "İnsanı yücelt ki devlet yücelsin" anlayışını kendine şiar edinen Ak Parti 1 Kasım seçimleri için hazırlanan yeni beyannamede kadınlar ve gençlere yönelik vaatler yer alıyor. Ailelerdeki sosyal güvenceli sayısının maksimuma çıkartılması için bir dizi adım atılacak. Emekli maaşlarına yapılacak zam gözden geçirilecek, faizsiz ve geri ödemesi kolay kredi verilecek. Her eve en az bir istihdam sağlama, gençlere mezuniyet sonrası maaş, kadınların istihdamını kolaylaştırma, kadının sosyal şartlarını geliştirme gibi vaatler de yer alıyor.

gunnar-004.jpg

Kadın girişimcilerin, 100 bin TL'ye kadar 5 yıllık vadeli kredileri için yüzde 85 oranında kefaret mkanı sağlayacağız. Doğum nedeniyle ücretsiz izinde geçen sürelerin memuriyet kıdemi izni şeklinde değerlendireceğiz. 

 İlk çocukta 2 ay, üçüncüde 4, ay üçüncü çocukta 6 ay yarım gün çalışacak anneler tam ücret alacaklar. Günün yarısı işte diğer yarısı çocuklarla geçecek. Biz burada kadınlarımızın annelik ile meslek arasında bir tercih yapmasını istemiyoruz. Bu süreden sonra kadınlarımız hala çocuklarının yanında kalmak isterlerse çocukların eğitim yaşına kadar yarı zamanlı çalışabilecekler. Kadına yönelik şiddete karşı olarak yeni çalışmalar gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Günnar, gün içinde Akçaabat merkez mahalelerinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Günnar, akşam ise, ilçenin Gümüşlü ve Sertkaya Mahallelerini ziyaret etti.

Günnar, mahalle halkına yaptığı konuşmada, “İstikametimizi sizler çizeceksiniz. Siz söyleyeceksiniz, biz dinleyeceğiz. Sizin göstereceğiniz yolda icraatımızı yapacağız. Önce duanızı istiyorum. Sizlerle beraber olup sizlere hizmet etmeyi Allah (c.c)  inşallah bizlere nasip eder. Dünyada  tüm makamlar  gelip geçicidir.  Toplumun her kesiminin hayır duasını alabilmek en büyük maksadımızdır. AK Parti 2001 yılında muhafazakar demokrat, ülkücü, sosyal demokrat, milli görüşçü olmak üzere, her kesimin destek ve teveccühü ile kuruldu. Kurulalı henüz 15 aylıkken yüzde 36 oy oranı ile tek başına iktidara geldi. 1 Kasım seçimlerinde, sizlerden oy talep ediyorum. Oy verip vermemek herkesin takdirindedir. Biz tek başımıza iktidara talibiz. Toplumun bütününü, AK Parti’de kucaklayıp beraberce hareket etmeyi arzu ediyoruz. Koalisyonsuz tek başına iktidara ihtiyacımız var. Birlik beraberlik içerisinde Türkiye’nin kalkınması için, dış güçlerin zayıflamış bir Türkiye beklentisine karşın güçlü bir Türkiye ile birlikte AK Parti’de hep beraber birlikte olalım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset