Günnar Partililere Seslendi

Günnar Partililere Seslendi

AK Parti Trabzon Mv. Adnan Günnar Akçaabat İlçe Danışma Toplantısında partililere seslendi

www.akcaabathaber.com

AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat’ta 2. Devlet Üniversitesi Gelmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. Adnan Günnar “Akçaabat 2. Devlet üniversitesini inşallah kazanacaktır. Bunun önünde bir engel görmüyorum. Sayın Başbakanımızla seçimden 6 ay önce görüştük ve Başbakanımız seçim öncesinde Meydan’da televizyonların huzurunda Akçaabat’ta 2. Devlet üniversitesinin yapılacağını ifade etti. Ben bu 2. Devlet üniversitesini çok önemsiyorum. Devlet üniversitesi demek belki 10 tane fabrikadan daha önemli bir yatırımdır. 2. Devlet üniversitesi Akçaabat’ı ve batısını kalkındıracak bir yatırımdır.  Ancak ünşiversite için 30-40 dönüm değil daha fazla büyük alanlar ile birlikte YÖK’e gitmemiz lazım” dedi.

Güvenen elleri Mahcup Etmeyeceğiz

1 Kasım seçimlerinde teşkilat olarak büyük bir çalışma yaptıklarını ifade eden Günnar “1 Kasım Seçimlerinde Akçaabat olarak çok iyi çalıştık ve her kesimi ziyaret ederek oyarlına talip olduğumuzu ve Türkiye’nin tek başına iktidara ne kadar muhtaç olduğunu ifade ettik. CHP’li MHP’li seçmeler bu gerçeği 7 Haziran seçimlerinde gördüler ve yeter arık Türkiye’yi kurtaracaksa Ak Parti kurtaracaktır dediler ve bize güvenerek oy vererek iktidara taşıdırlar. Biz de bize güvenenlere layık olmak için milletimize hizmet etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Biz sizin sıkıntılarını dile getirmekle mükellefiz diyen Milletvekili Adnan Günnar “AK Parti Akçaabat İlçe Danışma toplantısında Adnan Günnar son dönemde artış gösteren araç sigortalarını gündeme getirdi. Günnar “Biz sizin sıkıntılarınızı sorunlarınız çözmekle mükellefiz. Bir arkadaşımız araç sigorta primlerinin aşırı derece arttığını bana iletti bende araştırdım. Hakikaten çok büyük bir artış olmuş. Bunun üzerine gerekli girişimlerimizi yapmaya başladık. Neden bu adar arttı, sorun nedir diye görevlilere bunarlı aktarmak ve sorun bulmak zorundayız. Biz bu bilgileri nerden alıyoruz, sokakta dolaştığımız için, vatandaşın kapısını çaldığımız için alıyoruz” dedi.

Borç Belediyelerin Kamçısıdır.

Adnan Günnar bazı belediyelerin borçlanarak bile olsa güzel işler yaptığını ifade ederek “Bugün bir çok ilçe beledieysi uğraşmışlar, didinmişler  hem de borçlanmışlar ve onda planlamalarını yaparak asfaltlamayı yapmışlar ve önemli oranda da başarılara imza atmışlar. Borç belediyelerin kamçısıdır, yoksa gitmez, tabii ödeyebileceğiniz kadar” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset