Günnar "Her zaman Vatandaşın Yanında Olacağız"

Günnar "Her zaman Vatandaşın Yanında Olacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. DSİ Trabzon Bölge Müdürü Mahmut Berber’e ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ileten Günnar, Berber’den DSİ’nin Trabzon’a yaptığı yatırımlarla ilgili bilgi aldı. DSİ’nin Trabzon’da çok büyük yatırımlara imza attığını dile getiren Günnar,  dere ıslahlarından, HES’lere, barajlardan göletlere kadar çok sayıda projeye imza atılarak tamamlandığını söyledi. Günnar, müdür Berber’i ziyaretinin ardından, kurumda çalışan personeli de tek tek ziyaret ederek, işlerinde başarılar diledi. Günnar, DSİ ziyaretini tamamladıktan sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın toplantısına katıldı.

Günnar,  programını burada sonlandırmadı ve Akçaabat İlçesine giderek, Yıldızlı ve Derecik Karaman mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Günnar, vatandaşları her zaman dinlemeye hazır olduğunu dile getirerek, “AK Parti iktidarıyla sağlık alanında çok ciddi dönüşümler yaşandı. Artık insanlarımız, hastane köşelerinde mağdur edilmiyorlar. Üstelik evde bakım hizmetleriyle bakıma muhtaç hastalarımıza özel tedaviler uygulanıyor. Tam donanımlı, son teknoloji ürünlerinin içinde bulunduğu yeni hastaneler yapılıyor. Otel konforundaki hastanelerimizin sayıları tüm Türkiye’de artıyor. Aslına bakarsanız birçok Avrupa ülkesi ve Amerika’da bu tip hizmetler sunulamıyor. Sunulsa bile ağır ücretler ödetiliyor. Bizler halkın sevdalıları olarak vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için tüm gücümüzü seferber ediyoruz. Bu hizmetlerin artarak devam edebilmesi için ise halkımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Günnar, “Vatandaşlarımızın bize olan teveccühü doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Her gittiğimiz yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor, destek sözüyle ayrılıyoruz. Heybetli ve güçlü bir destekle yeniden büyük Türkiye’yi inşa edeceğiz. Paramızdan 6 sıfır atılarak ekonomimiz artık kalkındı. Kimse, döviz bürolarına koşarak dolar yapmıyor. Neden? Çünkü artık Türk Parası da çok değerli. Bakın elimde eski paralar var. Eski 5 milyon, ve 500 bin lira. Bunlar ne kadar değersiz paralardı. Bu paralarda artık çoklu sıfırlar yok. Zamanında bu paralara neden 6 sıfır konuldu. Paramızdan sıfırlarımızı atarak kalkınma hamlemizi de geliştirdik. Uçağın burnu artık kalktı ve 2023 yolunda ilerliyor” ifadelerini kullandı. Günnar, tüm vatandaşlara, sandıklara gitme çağrısında bulunarak, mutlaka herkesin sandığa giderek, oy kullanmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset