Günnar Halkla İçiçe

Günnar Halkla İçiçe

Günnar Halkla İçiçe

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Günnar, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.

Akçaabat İlçesinin Orta Cadde’de esnaflarla buluşan AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, esnafların dilek ve temennilerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu.. Koalisyon hükümetlerinin Türkiye’ye zarar verdiğini ve hangi parti olursa olsun, tek başına iktidarın ülke menfaatleri açısından daha yararlı olduğunu kaydeden Günnar, 14 yıldır sürdürdükleri hizmetle Türkiye’ye yollar, barajlar, tüneller kazandırdıklarını, 1 Kasım seçimleri sonrası tekrar tek başına iktidara gelerek, hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Günnar, "Bu zaman particilik yapma zamanı değil. 1 Kasım seçimlerinde AK Partiyi tek başına iktidara getirmek için gayret edelim. Sahada gerek seçmenle direkt iletişimimizde, gerek esnafımızda güzel bir intiba var. Hoşgörülülük düzeninde güzel bir çalışma sahasında olduğumuzu izliyorum ” dedi.

Günnar, akşam programları kapsamında ise, Akçaabat İlçesinin Derecik Mahallesi, Oğulkaya Mevkiinde hemşehrileri ile buluştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset