Günnar, Akçaabat'taydı

Günnar, Akçaabat'taydı

Günnar, Akçaabat Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanı Eyüp Gedikli ve muhtarlarla bir araya geldi.

Siyasete başlamadan önce muhtarların, siyasilerin neler çektiğini bilmediğini ifade eden Günnar, “Siyasete başlamadan önce muhtarların siyasilerin neler çektiğini bilmezdim. Eminim sizde, muhtar olmadan önce bunun bu denli zorluğunu bilmiyordunuz. Bana göre, hizmet alanında en zor görev muhtar kardeşlerimizindir.  Siyasete girdikten sonra baktım ki, siyasetçiden de çok daha zor bir iş muhtarlıkmış” dedi.

Muhtarların içinde bulundukları durumları yakinen bilen birisi olduğuna vurgu yapan Günnar, “ Biz, siyasetçilerinde asli vazifelerinden bir tanesi de muhtarlarla bir olup dertlerine, sıkıntılarına onlar adına çözüm bulmaktır. Bizim konuşmamızdan ziyade esas olan, sizin isteklerinizi, temennilerinizi, önerilerinizi almaktır. Dolayısıyla bu tür toplantılarda arkadaşlarımızın görüş ve düşüncelerini öncelikli olarak almak isteriz. Ancak, şunu da ifade etmek isterim ki ,bir hemşeriniz olarak,Trabzon’un en büyük ilçesi Akçaabat’ın ,Akçaabatlılık bilincinin yerleşebilmesi için birilerinin paçasından aşağıya çekerek hiçbir başarıya ulaşılamayacağını, birilerine destek vererek yükseldikçe birlikte yükseleceğimizi hesaba katmamız gerekir. Burası birlik ve beraberlikteki en önemli unsur ve yaklaşım tarzı bu olmalıdır” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset