Günnar Akçaabat'taydı

Günnar Akçaabat'taydı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, yoğun meclis çalışması sonrasından soluğu Akçaabat’ta aldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, yoğun meclis çalışması sonrasından soluğu Akçaabat’ta aldı. Akçaabat’ta kurumları gezen Günnar, yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Adnan Günnar ilk ziyaretini Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’e yaptı. Beraberinde ilçe Başkanı Emre Akgün ile il ve ilçe yöneticililerinin de yer adlığı ziyarette, Akçaabat için düşünülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i de ziyaret eden Günnar, burada önemli açıklamalarda bulundu.  Trabzon’un 2. Devlet üniversitesinin artık hazır gibi olduğunu belirten Günnar “Trabzon’a 2. Devlet Üniversitesi kurulması için gerekli çalışma hızla sürüyor. Resmi prosedür ne gerekiyorsa o yapılıyor. Üniversitenin Akçaabat’ta yeri de hazır. Karar verildiği anda yer teslimi yapılarak çalışmalara başlayacağız. Üniversite Akçaabat’a ayrı bir değer katacaktır” dedi.

adnan-gunnar-015.jpg

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’den turizm hakkından a bilgi alan Günnar, Trabzon’a gelecek olan Turizm Bakanı’na hazırlık yapılmasını ve projelerin sunulmasını istedi. Akçaabat’ın turizm yönünden çok zengin olduğunu ifade eden Günnar “Akçaabat turizm güzergahı yönünden zengin bir ilçemiz. Sahilde bulunun lokantalar birçok ilde bulunmuyor. Akçaabat Köftesi artık ününü dünyaya taşıdı bu değeri iyi korumalı ve daha yukarılara taşımalıyız” şeklinde konuştu.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise Akçaabat’ta düşünülen turizm yatırımları hakkından bilgi verdi. Türkmen, Sera Gölü’nün tamamlanmasıyla bu bölgenin ayrı bir öneme sahip olacağını ifade ederek “Sera Gölü çok güzel oluyor. Tamamlandığında bölgenin en önemli turizm bölgesi olacak. Biz burayla kalmak istemiyoruz. Buraya gelen turistlerin buradan yukarıya Büyükoba yaylasına, Kayabaşı'na, Haçka yaylasına ve Hıdırnebi Yaylasına ve ardından Akçatepe’ye gelebilecekleri bir turizm ringi oluşturmak işitiyoruz. Bu alanların muhteşem doğa güzellikleri var. Şimdi DSİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Akpınar yaylasına bir göl yapacaklar. Bu gölün kenarında piknik ve eğlence alanları yapacaklar. Bu bölge gerçekten Karadeniz’in ender yerlerinden bir yer. Uçarsu şelalesi var. Bu şelaleyi de bölgeye tanıtmamız gerekiyor” dedi.

adnan-gunnar1-002.jpg

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ise, projelere desek veren Milletvekili Adnan Günnar’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset