Günnar Akçaabat'ta Konuştu

Günnar Akçaabat'ta Konuştu

Günnar Akçaabat'ta Konuştu

AK Parti Akçaabat İlçe Ağustos ayı danışma meclis toplantısı Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar’ın katılımı ile gerçekleşti. Günnar, Danışma meclisinde yaptığı konuşmada, tüm Trabzon’u şantiye haline getirdiklerini söyledi.

adnan-gunnar-akcaabat-ak-aprti.jpg

 

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, partisinin Akçaabat İlçe Ağustos ayı danışma meclis toplantısına katıldı. Toplantıya Günnar’ın yanı sıra, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda salonu dolduran kalabalığa seslenen Günnar,

KAPI KAPI DOLAŞMA ZAMANI

Teşkilatlara gayretlerinden dolayı teşekkür eden Günnar, "İl ve ilçe teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışmalarını aynı seçimlerde olduğu gibi sürdürmelidirler. Milletimizin kapısına giderek, yaptığımız hizmetlerden dolayı yakalamış olduğumuz güvenle, yaptıklarımızı, vaat ettiklerimizi ne zaman yapacağımızı anlatırsak büyük ve güçlü Türkiye’nin daha da güçlenerek 2023 hedeflerine ulaşabilmesini teşkilatlar olarak sağlarız. Trabzon teşkilatları yüzde 58’le tüm Türkiye’nin dikkatini çekmiştir. Sizlerin temsilcisi olarak sizlere samimiyetle şükranlarımı sunuyorum. Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, ana kademeyle, meclis üyeleri ile belediye başkanlarımızla gece gündüz demeden çalıştık. Bizim anlayışımız halka hizmet, hakka ibadettir. Siyaset çok zor ve meşakkatli ama bir o kadar da mutluluk vericidir. Ancak, bu iş sadece Allah’ın rızasını kazanmak için yapıldığında tüm meşakkatlere değerdir" diye konuştu.

BELEDİYELERİMİZ AŞKLA ÇALIŞIYOR

Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinin büyük bir şevkle çalıştığına vurgu yapan Günnar, şöyle devam etti: "Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz samimiyetle mücadele ediyorlar ve yetiştirmeye çalışıyorlar. Biz samimiyetle  şevkle çalışan belediyecilik anlayışı ile Allah’ın yardımı ile çok büyük başarılara imza attık atacağız da. Belediyelerimiz bölgemizi kalkındıracaktır. Akçaabat’ta en az 20 yerde ekiplerimiz çalışıyor. Büyükşehir belediye başkanımız asfaltlamada rekor kıracak çalışmalar yapılıyor. Ama Trabzon Türkiye’nin en büyük yol ağına sahip ili. Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Bu kadar yol ağı ve zor coğrafyada AK Parti iktidarı ve AK Belediyelerle bu hizmetler gelmeye devam edecektir.”

ak-parti-akcaabat-danisma-toplantisi.jpg

MUHALEFET ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMADI

Muhalefetin üstüne düşeni yapmadığının altını çizen Günnar, "7 Haziran seçimlerinde Sn. Bahçeli önce erken seçim istedi. Sonrasında istemedi. Arkasından ‘koalisyon istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Ben bakan da vermiyorum’ dedi . Hem MHP hem CHP şimdi sahaya çıkacaklar. HDP’li iki tane bakanı hükümete yerleştirdiler diye politika yapacaklar. Bu milletin aklıyla dalga geçmektir. Siz üzerine düşeni yaptınız mı. En azından koalisyon şartlarına uymuyorsanız seçim hükümetinde birlikte olalım demedik mi dedik. Tüm bunlara rağmen ne yazık ki, CHP ve MHP üzerine düşeni yapmamıştır. Her yerde dolaşıyoruz. Ne kadar MHP’liye rastladıysam. Ben bir daha bu MHP’ye oy vermeyeceğim diyorlar. Ahmet Davutoğlu gibi bir insanı 45 gün boyunca oyalayarak ülkeyi değil kendi partilerini düşünmüşlerdir. İçinizden birisi Rahmetli Alparslan Türkeş’in oğlu sayın Tuğrul Türkeş, anayasal mecburiyet gereği ülkesini düşünerek başbakanımızın teklifine ‘evet’ dedi diye MHP ile Türkeş gibi ülkücü hareket ve parti ile özdeşleşmiş bir insanı ve onun evladını partiden atmaya yeltenecek kadar da bu partinin seçmenlerine ve tabanına karşı çıkıyorsunuz.  Biz muhafazakar demokrat anlayışımızla ülkücü Sosyal Demokrat Milli Görüşçü tüm kardeşlerimizle birlikte toplumun sesi ve bizzatihi kendisiyiz. Liderimiz kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çocukluğundan hatta gençliğinden beri almış olduğu siyasi terbiye ile tüm kitleleri birleştirmiş ve o muhafazakar ve demokrat anlayışı ile birlikte AK Parti’yi bugün bu noktalara getirmiştir.  Milletin kurmuş olduğu bu partinin emanetçileri ve sorumluları teşkilatlar olarak, sadece bu salonda durmakla değil, sadece milletvekili adaylarımızla değil, kapı kapı, mahalle mahalle, ev ev gruplar halinde dolaşarak, 'Selamlar biz AK Parti'den geliyoruz' diyerek seçim çalışmalarını başlatmanın bir kere daha vaktinin geldiğini  hepimiz müşahade etmekteyiz" dedi.

SEÇİM STARTI VERİLDİ

Günnar, seçim startının verildiğini kaydederek, "Bugünden itibaren sahaya yayılmamız gerekiyor. Bizim sayımız az değil. Trabzon'da yaklaşık 110 bin üyesi ile birlikte AK Parti tüm halkımıza kucağını açmış bir vaziyette babacan bir şekilde oylarını isteyecektir. koalisyon hükümetlerinden sonuç çıkmayacaktır. Bunlar hükümet olsalar bile bu kafayla birlikte hükümeti berbat etmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Ne kadar ülkücü, sosyal demokrat, milli görüşçü kardeşimiz varsa hepsini AK Parti'ye davet ediyor ve hepsinden istikrar için oy istiyoruz. Ben 'size oy vermeyeceğim' diyene de ama aynı vatandaş, 'Sizin benim yanıma gelmeniz, güler yüzünüz, sıkıntımla uğraşınızla birlikte ben size oy vereceğim' diyenler de var. Daha çok çalışmamız lazım" ifadelerine yer verdi. Günnar, AK Parti'nin her zaman sahada olduğunu söyleyerek, milletin temsilcisi olacak partinin, AK Parti'den başka parti olmayacağına vurgu yaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler