Günnar Akçaabat'ta Çalışıyor

Günnar Akçaabat'ta Çalışıyor

Günnar Akçaabat'ta Çalışıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, referandum çalışmaları kapsamında Akçaabat'ta esnaf ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde Akçaabat'ta esnaf ziyaretinde bulundu.

 İlçe merkezinde yoğun  ilgi ile karşılanan  Günnar, ilçe sakinlerinin dilek ve temennilerini dinleyerek referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Günnar, daha güçlü bir Türkiye için, 16 Nisan’da yapılacak referandumda vatandaşlardan destek istedi. Günnar, “Referandum, Türkiye için önem arz etmektedir. Bu referandum ile Türkiye güçlenecektir. Partimizin tüm üyeleriyle bugüne kadar memleketin bekası için beraberce çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bizler memleketimiz için varız. Hemşehrilerimizle bir araya geldik ve sıcak bir şekilde karşılandık. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Günnar, referandumun büyük Türkiye'nin yeniden dirilişinin miladı olacağını vurgulayarak, "Gerçekten önemli bir süreçteyiz. 16 Nisan akşamı inşallah şahlanışın başlangıcı olacak. Yeniden büyük Türkiye'nin ayak seslerini herkes duyacak. Bizim için her seçim önemlidir. Ancak, bu referandum, diğer seçimlerden daha farklı ve önemlidir. Bu seçim bir milletvekili yada belediye başkanlığı seçimi değildir. Milletimizin tamamen kendi geleceğinin, çoluk çocuğunun teminatı olabilecek bir seçimdir. Halkın geleceğini tayin edecek olan bir yönetim sisteminin halk oylamasına sunumudur" diye konuştu.

Adnan Günnar'a, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat ilçe başkanı Emre Akgün ve partililer eşlik etti.

adnan-gunnar-akcaabat.jpg

adnan-gunnar-akcaabat1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler