Günnar Akçaabat'ta

Günnar Akçaabat'ta

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde hemşehrileri ile bir araya geldi. Günnar, "Amacımız Akçaabat’a ve Trabzon’a en iyi hizmeti getirmektir” dedi.

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde hemşehrileri ile bir araya geldi. Günnar, "Amacımız Akçaabat’a ve Trabzon’a en iyi hizmeti getirmektir” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde hemşehrileri ile bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora, İl Başkanı Haydar Revi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Akçaabat İlçe teşkilatı ile yemekli toplantıda bir araya gelen Günnar,  Akçaabatlılara, “Bizim üzerimizde çok hakkınız var. Hakkınızı helal edin. İnşallah size layık oluruz” dedi.

Günnar, “Tek temennimiz var yüzümüz ak bir şekilde Akçaabat’a, Trabzon’a ve Türkiye’ye layık milletvekilleri olarak hizmetimizi AK Parti’nin kuruluş felsefesinde ki muhafazakâr demokrat anlayışıyla birlikte devam ettirmektir. Yatırımların ve projelerin tek tek takipçisi olacağız. Akçaabat’ta bizi en çok ilgilendiren projelerin başında Trabzon’a ve Akçaabat’a kazandırmak istediğimiz ikinci devlet üniversitesidir. Akçaabat’ı bir eğitim merkezi haline getirebilecek olan ikinci devlet üniversitesini inşallah en kısa zaman da Akçaabat’a ve Trabzon‘a kazandıracağız. Trabzon ‘un Doğusu’ndan batısına kadar tüm projelerimizi hayata geçirmek için gayret edeceğiz. Burada en büyük gücümüz siz değerli milletimizin birlik ve beraberliği olacaktır. Allah birliğimizi huzurumuzu daim etsin. Sabırla birlik ve beraberlik içersinde hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. Dilerim sizlere layık oluruz, tek hedefimiz budur” diye konuştu.

gunnar-plaket.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler