Günnar Akçaabat'ı Dinledi

Günnar Akçaabat'ı Dinledi

Günnar Akçaabat'ı Dinledi

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat'ta kamu kurumları ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. vatandaşların sorunlarını dinleyen Günnar,  kamu kurumlarında Akçaabat için yapılması gereken yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı İrfan çelik, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve yönetim kurulu üyelerin de yer aldığı ziyaretlerde, vatandaşların sorunları dinlendi. vatandaşlar ile dertlerini dinleyen Günnar, ilçe halkıyla bol bol sohbet ederek sorunlara çözüm bulmaya çalıştı.  Milletvekili Günnar, her zaman halkın içerisinde olduklarını belirterek, AK Parti'nin milletin partisi olduğunu ifade ederek, vatandaşlara hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel'i de makamında ziyaret eden Adnan Günnar, Akçaabat'ta yapılması düşünülen yatırımlar ve ilçe sorunları hakkında bilgi aldı. Akçaabat'ın en önemli sorunları arasında trafik olduğunu dile getirilmesi üzerine "Trabzon'da olduğu gibi trafik sorun olmaya devam ediyor. Özellikle kavşaklarda bir yığılma oluyor. Akçaabat'ta da en büyük sorun Yaylacık'ta bulunan kavşak. Burada nasıl bir çözüm bulmalıyız, bunun arayışı içerisindeyiz" dedi. Akçaabat'ta turizmin ön planda olduğunu ifade eden Günnar "Turizm bölgemiz için vazgeçilmezdir. Bu nedenle özellikle yayla turizmine önem veriyoruz. Trabzon'da yaylalarda yapılacak projeler arasında Akçaabat'tan da projeler koyduk Bunlardan birisi Uçarsu'da yapılacak olan göl ve diğer tesislerdir. DSİ kısa zamanda bu tesislerin yapımına başlamasını bekliyoruz. Bu gibi tesisler Akçaabat'ın turizm potansiyeline artı değer katacaktır" dedi.

Adnan Günnar, Akçaabat belediye başkanı şefik Türkmen ve Akçaabat Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu'nu ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

akcaabat-adnan-gunnar-001.jpg

akcaabat-adnan-gunnar-kaymakamlik-ziyareti.jpg

akcaabat-adnan-gunnar-vatandaslari-dinledi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler