Günnar "Akçaabat'a Önemli İşlere İmza Attık"

Günnar "Akçaabat'a Önemli İşlere İmza Attık"

Günnar "Akçaabat'a Önemli İşlere İmza Attık"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat'ın birçok ilden fazla yatırım aldığını belirtti. Günnar, Akçaabat Esnaf Lokalinde düzenlenen iftar programına katıldı. Akçaabat'ın önemli yatırımlar kazandırıldığını ifade eden Günnar "Akçaabat son dönemde önemli yatırımlar elde etmiştir. Uzun yıllardır hayal ettiğimiz Trabzon Üniversitesi artık resmen kurulmuştur. Bunun yanında Akçaabat'ın hemen yanı başında şehir hastanesi başlayacaktır. Bu projeler Akçaabat için önemli ve uzun süredir beklenen projelerdir. Akçaabat'ın gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Katılımcılardan destek isteyen Günnar "Ben sizden bana destek istemiyorum. Kendinize, geleceğinize destek istiyorum. Daha güçlü bir Türkiye, daha iyi bir gelecek için sizlerden destek istiyorum" dedi.

akcaabat-a.jpg

İftar programına, Milletvekili Adnan Günnar'ın yanı sıra, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem çelik, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Musa Öztürk ve çok sayıda esnaf katıldı.

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, geleneksel hale getirdikleri iftar programının giderlerinin Esnaf Lokali tarafından karşılanan programa iştirak eden herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler