Günnar, Akçaabat'a Çıkarma Yaptı

Günnar, Akçaabat'a Çıkarma Yaptı

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Aday adayı, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat’a geldi.

Akçaabat’ta öncelikli olarak Şoförler Odasını ziyaret eden Günnar, Başkan Ali Şentürk ve şoförler Odası’na bağlı şoför esnafıyla bir araya geldi. Şoför esnafının sorunlarını Başkan Ali Şentürk aracılığıyla öğrenen Adnan Günnar, “Çoluk çocuğumuzu emanet ettiğimiz şoförlerimizin sıkıntıları bir an önce giderilmelidir. Biz bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Şoförler Odası ziyaretini tamamladıktan sonra Ziraat odasını ziyarete giden Adnan Günnar, Oda Başkanı Ali Bayram ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Ali Bayram’dan ziraat konusunda bilgiler alan Günnar, bölgemizde hayvancılığın giderek azaldığına vurgu yaptı.

Buradaki ziyaretini tamamlayıp Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Geçen Günnar, Başkan Yaşar Sivrikaya ve yönetimi tarafından karşılandı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Yaşar Sivrikaya,Adnan Günnar’a esnafın sıkıntıları hakkında bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.

Adnan Günnar, Küçük Sanayi sitesini ziyarete giderek Başkan Ali Kalaycı ile bir süre sohbet etti.

Akçaabat ziyaretinin son ayağını Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifine yapan Adnan Günnar, Bşkan İsmail Bulut ve yönetimiyle bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset