Günnar Adacıktan Seslendi

Günnar Adacıktan Seslendi

Günnar Adacıktan Seslendi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  vatandaşlarla bire bir temasa çok büyük önem veriyor. Günnar, haftasonu dahi dinlemeden Trabzonlu hemşehrilerine ulaşmaya özen gösteriyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  Yomra İlçesine bağlı Kaşüstü Mahallesini ziyaret etti. Mahallede ki bütün esnafları tek tek dolaşan Günnar, ardından Cevahir AVM’ye giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kaşüstü’nün AK Parti ikidarı ile adeta yeniden canlandığının altını çizen Günnar, “Adalet sarayı buraya AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Adalet sarayının akabinde konsolosluklar, mobilyacılar sitesi ve buna bağlı olarak burada açılan mobilya mağazaları, Dünya Ticaret Merkezi, 3 tane 5 yıldızlı otel, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi yatırımlarlar ile, Kaşüstü bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Bunlara bağlı olarak Kaşüstü inşaat firmaları için gözde bir yer oldu ve buraya süperlüks binalar yapılıyor. Artık şehirden bunalan vatandaşlarımız yaşamak için Kaşüstü’nü tercih ediyor” dedi.

adnan-gunnar-kavaklida.jpg

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  akşam programları kapsamında ise, Akçabaat İlçesinin Kavaklı ile Adacık Mahallerine konuk oldu. Günnar, her iki mahallede de coşkulu kalabalığı hitap etti. Günnar, AK Parti hükümetleri ile yapılan yatırımlara dikkat çekerek, “AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatları daha önce başkaları neden yapmadı?  Arazimiz mi yoktu? Paramız mı yoktu?  Şimdi neden bu kadar güzellikleri milletimiz yaşıyor. Türkiye’de petrolmü bulundu? Türkiye’de ekonomik anlamda kaynak bakımından  ne değişti? Ne değişti biliyor musunuz? Milletimizin istikameti doğrultusunda milletimiz gibi düşünen, işi bilen cesur yürekli, kararlı insanlar ülkeyi yönetti. Sadece bu kadar. Değişen şey budur Türkiye’de. Koalisyonlar döneminde bu milleti IMF’nin karşısında inim inim inletenler şimdi ne yüzle milletimizden oy istiyorlar. Hangi yüzle vaatlerde bulunuyorlar. Bu aziz milletimizin bu söylenen yalanlara kanacağına mı inanıyorlar? Milletimiz uyandı. Artık her şeyin farkında. Biz bunların cemaziyel evvellerini de çok iyi biliyoruz. Bol keseden atıyorlar. Geçmiş dönemlerde bu ülkelerde defalarca hükümetler düştü. AK Parti hükümetlerine gelene kadar, Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri hap yasama dönemini doldurma çabası içersindeydiler. Memleketi ve milleti düşünecek vakitleri bile yoktu. Sadece nasıl hükümette kalırımın hesabı içersindeydiler. Onun için, bizden önceki hükümetlerin ortalama yasama süreleri 1,5 yıldı. Allah’a hamd olsun ki, 13 yıldır kesintisiz iktidardayız ve biz, sadece milletimizi düşündük. İktidarda kalma hesapları asla yapmadık. Milletimiz için çalışmanın semeresini 13 yıl  iktidarda kalarak gördük. Türkiye’de istikrar abidesi AK Parti var. İstikrarla birlikte, refah seviyesi yükseldi, zenginlik geldi. Şimdi, muhalefet bu ülkede koalisyon hedefliyor. Bunlar, ülkemizi ve milletimizi geçmişe döndürmek istiyorlar. Evvel Allah milletimiz bu oyunun farkında. AK Parti iktidarlarından çok memnun. İstikrardan yana tavırlarının olduğunu açıkça gözlemliyor ve bunun mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset