Güneş'ten Benfica Yorumu!

Güneş'ten Benfica Yorumu!

Kampta kurayı değerlendiren Trabzonspor'un hocası Şenol Güneş, “Tabi daha uygun rakipler de vardı. Ancak Şampiyonlar Ligi'ni istiyorsak mazeret değil iş üretmeliyiz” dedi.


Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme kurasının sonucu, Hollanda kampında da günün konusuydu... Eşleşmeyi merakla bekleyen Bordo-Mavili futbolcular, kendi aralarında Benfica analizleri yaparken, teknik direktör Şenol Güneş de yakın çevresi ile görüşlerini paylaştı. Karadeniz ekibinin deneyimli antrenörü, “Tabi ki baktığınızda daha uygun ekipler de vardı. Ancak bu bir kura ve sizin seçme hakkınız yok. Üstelik Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir hedefe de talipseniz bu açıdan mazeret değil iş üretmek zorundasınız. Trabzonspor olarak hedefimiz belli; Benfica’yı elemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan sonraki gündemimiz budur” ifadelerini kullandı.

Analizler başlıyor

Oyuncuların önemli bir bölümü de Trabzonspor’un Benfica’yı eleyecek güçte olduğundan emin... Şampiyonlar Ligi’nin kendileri açısından çok değerli olduğunu kaydeden Bordo-Mavili futbolcular, ilk maçta alınacak avantajlı bir skorun tura yetebileceği görüşünde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor