Güner Çevre Yolunu Sordu

Güner Çevre Yolunu Sordu

İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner bugün gerçekleşen meclis toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na Güney Çevre yolunu sordu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner bugün gerçekleşen meclis toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na Güney Çevre yolunu sordu.

 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Güney Çevre Yoluna dikkat çekerek, “Çevre yolu hiç girmiyorsunuz. Takip ediyorum sizi. Özellikle mi girmiyorsunuz? Aslında bu işi siz bu tecrübe ile bakanlarımızla istişare ederek harekete geçirecek kişisiniz. Bundan neden geri duruyorsunuz. Durmuyorsa bağışlayın ben öyle görüyorum. Bu konuda bilgi istiyorum” diye sordu.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, “Çevre yoluyla ilgili gelde durmam söz konusu değil. Trabzon için hayati öneme sahip. Trabzon’un vizyon projelerinden, mega projelerinden bir tanesi. Bu noktada gerek Cahit Turhan bakanımıza ki KOVİD Teşhisi ile tedavi altında. Kendisine şifalar diliyoruz. Gerek şimdi ki bakanımızla çevre yoluyla ilgili her konu masadadır. Bizde konuyu sıcak tutmaya gayret ediyoruz. Bil hassas Akçaabat’ta denizden geçiş fikrine hep beraber karşı çıktık. Bu proje raftan kadırıldı. Akçaabat’ın trafik sorunun çözecek olan çevre yolu. Başlangıç olarak konuşuyoruz. Büyük yatırımlar. Tabi şu anda Kanuni Bulvarı deva ediyor. Değirmendere’de çalışmalar yapılıyor. Hepsi bir anda olmuyor. Ama çevre yolu bizim olmazsa olmaz projelerimizden bir tanesi. Bunda bırakın geriye durmayı her seferinde aksiyon içerisindeyiz. Sadece somut bir şey olmadan, ihaleye bağlanmadan artık cekle çakla bir şey yapmıyorum. Burada yaptığım açıklamalarda hep ihale tarihi vermeye gayret ediyorum. Sırası geldikçe Çevre Yolunu biradan ilan ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler