Gümrükçüoğlu’ndan hemşehrilerine miting teşekkür etti

Gümrükçüoğlu’ndan hemşehrilerine miting teşekkür etti

Gümrükçüoğlu’ndan hemşehrilerine miting teşekkür etti

Gümrükçüoğlu’ndan hemşehrilerine miting teşekkür etti

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon meydanında gerçekleştirdiği programa yoğun ilgi gösteren Trabzonlulara teşekkür etti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'un hamisi olduğunu ve bunu her fırsatta gösterdiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Cumhurbaşkanımız Trabzon'umuza 2’inci devlet üniversitesinin kurulması, Avni Aker'in bulunduğu alanın millet bahçesi olarak değerlendirilmesi, 1200 Yataklı Şehir Hastanesinin yapımı, Erzincan-Trabzon Demiryolu, Kanuni Bulvarının tamamlanması, Yeşil Endüstri Bölgesinin yapımı konusundaki hassasiyetleri ve diğer tüm yatırımlarımızla Trabzon'umuzu ne kadar önemsediğini ortaya koymaktadır. Bu hassasiyetinden ötürü Cumhurbaşkanımıza şehrimiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon meydanında gerçekleştirdiği mitinge Trabzon halkının yoğun katılım gösterdiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Milletimizin lideri Trabzon'umuzun hamisi olan Sayın Cumhurbaşkanımıza Trabzon’umuz her zaman olduğu gibi bugünkü mitingde de gereken desteği fazlasıyla vermiş, Trabzon meydanı hınha hınç dolmuştur. Ramazan gününde, bu sıcak havada 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nı dolduran aziz hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Meydan’da adım atılacak yer bırakmayan Trabzonlular, 24 Haziran’da da sandıklarda yeni bir tarih yazacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset