Gümrükçüoğlu Ziyaret Etti.

Gümrükçüoğlu Ziyaret Etti.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı gençlerimizi en güzel şekilde hayata hazırlayan eğitim kurumlarına imkanları ölçüsünde her zaman destek vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek bundan sonra da eğitimin hizmetkarı olmaya devam edeceklerini söyledi.

baskan-gumrukcuoglu,-akcaab.jpg

 Başkan Gümrükçüoğlu, Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Taşan, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse ile birlikte Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Alaaddin Durna ve 17 Şubat Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Sarı'yı ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, ellerindeki imkânlar ölçüsünde okulların fiziki şartlarının ve çevre düzenlemelerinin iyileştirilmesine katkıda bulunmaya bundan sonra da gayret gösterdiklerini söyledi.

   Akçaabat İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Çavuş ve Okul Aile Birliği üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde okul idarecilerinin istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, eğitimin hizmetkârı olmaya devam edeceklerini söyledi. Ayrım yapmadan tüm eğitim kurumlarına katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Bu okullarda okuyan tüm öğrencilerimiz bizlerin evladı. Onlar bizim geleceğimiz. En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerini sağlayan okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

akcaabat-imam-hatip-lisesi.20130320135214.jpg

baskan-gumrukcuoglu,-akcaa1.jpg

2003hizmetkar2.jpg

Ziyaretinden onur duyduklarını kaydeden okul müdürleri Durna ve Sarı verdikleri desteklerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim