Gençlik  Merkezine yapıldı

Gençlik Merkezine yapıldı

100. Yıl İlköğretim Okulu ile paylaştığı bahçeye ise geçtiğimiz hafta 64 metrekare büyüklüğünde bir satranç karesi çizildi.

100. Yıl İlköğretim Okulu’nun bahçesinde inşa edilen Yaylacık Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kaymakamlık onayı ile yararlanmanın mümkün olduğu Gençlik Merkezi’nde halen bale, aerobik ve ipek kurdela kursları ile enstrüman çalma kursları faaliyet gösteriyor.
Gençlik Merkezi Yöneticisi olarak atanan 100. Yıl İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Temel Yardım’ın planlamasını yaptığı, Anadolu Lisesi Beden eğitimi Öğretmeni Veysel sivrikaya’nın salon sporlarını orSanize ettiği, Çok Programlı Lise Rehber Öğretmeni Şaban Gül’ün de rehberlik hizmeti verdiği etkinliklere sahne olan Gençlik Merkezi’nin, 100. Yıl İlköğretim Okulu ile paylaştığı bahçeye ise geçtiğimiz hafta 64 metrekare büyüklüğünde bir satranç karesi çizildi.


Önümüzdeki günlerde Gençlik Merkezi’ne teslim edilecek olan satranç taşları ile açık havada ve geniş bir sahada öğrencilerin ve merkezden yararlanan diğer kişilerin satranç oynayabilecekleri kaydedildi.
Merkez Yöneticisi Temel Yardım, 15 kişilik grupların oluştu-rulması halinde birçok kurs açabileceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Eğitim