Genç Müteahhit Koronaya Yenildi

Genç Müteahhit Koronaya Yenildi

Genç Müteahhit Koronaya Yenildi

 

Bütün Dünya’da olduğu gibi korona virüs Akçaabat’ta can almaya devam ediyor. Akçaabat’ta artan vaka sayılarının ardından peş peşe ölüm haberleri geliyor. Son olarak Akçaabat’ta bir inşaat firması sahibi koronavirüsten hayatını kaybetti

Akçaabat’ta uzun yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın sahibi Murat İşçi, yakalandığı korona virüsten dolayı hayatını kaybetti.  48 Yaşında olduğu ve bir hafta önce rahatsızlanarak Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Yetkililer Uyarıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı ülkemizde de önemli bir mücadele veriliyor. Sağlık çalışanları mart ayından itibaren yoğun bir çalışma temposuyla koronavirüs hastalarını iyileştirmek için tıbbın bütün imkanlarını kullanıyor. Koronavirüs salgınında erken tanı ve tedavi hayat kurtarıyor. Bu kapsamda Akçaabat’ta koronavirüs hastası olanların son iki hafta içerisinde temas ettikleri kişiler mercek altına alındı. Hastaların son görüştüğü kişilere koronavirüs testleri yapıldı. Hastalığın yayılma hızını kontrol etmek amacıyla yapılan testler neticesinde, ilçe genelinde koronavirüs vaka sayısı da artmış oldu.

Edinilen bilgiler doğrultusunda testleri pozitif çıkan veya pozitif kişilerle taması olan kişilerin evde kendini izole etmesi gereken, sorumsuzca davranarak dışarı çıktığı bildirildi.

Yetkililer, şüphe veya pozitif sonuç olan kişilerin kendini evde 14 gün boyunca izole etmesi gerektiğini belirtti.

maske-mesafe.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler