Gelinlik Defilesi

Gelinlik Defilesi

Akçaabat'ta yapılan gelinlik defilesi izleyenler tarafında beğeni ile izlendi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra Türkiye’de birçok büyük ilimizde düzenlenen moda-tasarım defileleri artık Trabzon’da da yapılmaya başlandı.

Belki bu kez düzenlenen yer lüks bir otel ya da konak,  mankenler de profesyonel değildi ama en az onlar kadar yeteneklilerdi..

 

 

 

Akçaabat Kültürpark’ta ilk kez düzenlenen defilede abiye, nişan, kına elbiselerinin yanı sıra gelinlikler görücüye çıktı. Kına elbiseleri tanıtımında temsili olarak kına gecesinin canlandırılması görülmeye değerdi.     

 

 

 

Trabzon’un en gelişmiş merkezlerinden olan Akçaabat, turizm ve yemek konusunda bir çok ilçenin önünde gelir. Özellikle Orta Mahallesi, dünyaya nam salmış horonu, ülkenin dört bir yanında meşhur olmuş köftesi dillere destandır.

  

Akçaabat’ta hizmet veren bir kuaför ve gelinlik mağazası bir araya gelerek neler yaptıklarını ve yapabileceklerini göstermek amacıyla ortak fikir alışverişinde bulunup bir defile düzenlediler.

 

 Kültürpark’ta düzenlenen defilede Nurten Birinci imzalı birbirinden güzel abiye, nişan, kına elbiselerinin yanı sıra gelinlikler halka tanıtıldı. Saç tasarımlarında ise Ayşe Değirmenci’nin imzası vardı.  Kolbastı gösterilerinin de yer aldığı gecede Özel Akçaabat Karınca Yuvası Anaokulu öğrencilerinin skeçleri de büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat