Geleneği Sürdürdü

Geleneği Sürdürdü

İlçemiz Darıca Belediye Başkanı Mehmet Koçabaş, geleneksel hale getirdiği basına iftar yemeğinde basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi

İlçemiz  Darıca Belediye Başkanı Mehmet Koçabaş,   geleneksel hale getirdiği basına iftar yemeğinde  basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Salacık Köyü’ndeki Cemal Usta Köfte ve Balık Salonu’nda verilen iftar yemeğine Başkan Koçabaş’ın yanı sıra, Kanal Mavi Genel Müdürü Ulaş Özdemir, Trabzon TV Genel Koordinatörü Hakkı Emiroğlu, Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Sahibi İsmail Topal, Anadolu Ajansı Akçaabat Muhabiri ve sitemiz editörü Derviş Altuntaş, Günebakış Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Aydın Gelleci, gazeteciler Yılmaz Topal, Cemil Bıyıklı, Özgür Özdemir  Cengiz Bölükbaşı ve Köksal Ustaoğlu katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Koçabaş, "Ramazan ayının barışın, huzurun getirmesinin yanı sıra, fakirle zengin arasındaki dengelerin kalktığı bir aydır. Ramazan insanları bir araya getiren aydır. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birlikteliklerin gelecek yıllarda da devam etmesini diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler