Gedikli'den Yoğun Tempo

Gedikli'den Yoğun Tempo

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkanı Metin Gedikli köy gezilerini sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkanı Metin Gedikli köy gezilerini sürdürüyor. Gedikli son olarak Tütüncüler Köyü’ndeki seçmenlerle bir araya geldi. Beraberindeki Meclis Üye Adayı arkadaşlarıyla gittiği Tütüncüler köyü’nde seçmenlere projelerini anlatan ve desteklerini isteyen Gedikli, Akçaabat genelinde kendilerine gösterilen ilginin sandığa yansıması halinde Akçaabat’ın yeni bir belediyecilik anlayışı ile tanışacağını söyledi.

metin-gediklki-tutunculer.jpg

metin-gedikli-sanayide.jpg

metin-gedikli-sanayi-mahallesinde.jpg

Metin Gedikli, hafta sonunu da sanayi esnafına ayırdı. Tosun Sanayi Sitesi esnafını işyerlerinde ziyaret edip çaylarını içip sohbet eden Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, Akçaabat sanayisinin her unsuruyla yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi.

Düzköy Caddesi’ndeki sanayi sitesini tamamen kaldırarak yerine Söğütlü Deresi ile bütünleşen bir rekreasyon alanı oluşturulmasını sağlayacaklarını belirten Metin Gedikli, sanayi sitesinin ise kentte kirlilik yaratmayacak, daha fazla potansiyel olabilecek, kentin gelişim alanını bozmayacak bölgelere kaydırılacağını kaydetti. Gedikli, bu sayede hem dereyi kontrolsüz karışan atıklardan kurtaracaklarını hem de karadan denize ulaşan bir yaya aksı ile gezinti alanı oluşturulacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset