Gedikli'den İl Başkanına Eleştiri

Gedikli'den İl Başkanına Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Belediye başkan Adayı Metin Gedikli, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar’ın kendisi ile ilgili yaptığı eleştiriye çok ağır bir şekilde cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Belediye başkan Adayı Metin Gedikli, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar’ın kendisi ile ilgili yaptığı eleştiriye çok ağır bir şekilde cevap verdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’ın Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli hakkında yaptığı açıklamaya Gedikliden ağır cevap geldi. Gedikli akcaabathaber.com'a yaptığı açıklamada şunlara değindi “

Gedikli açıklamasında “Bizler yerel siyaseti yaparken Akçaabat geneli ile Akçaabat’ın tamamıyla kucaklaşma adına, yerel yöneticiliğin tanımına, içeriğine ve işlevliğine yakışır bir şekilde, seviyeli, onurlu, haysiyetli bir şekilde bu mücadeleyi ve bu süreci devam ettirmeye çalışıyoruz. 26 gün sonra sona gelinecek olan bu süreçten sonrada insanların birbirleriyle yüz yüze gelebilecek olduğu, bayramlarıyla, seyranlarıyla her ortamda bizim başka bir yaşayacak Akçaabat’ımız yok. Bu yüzden belden aşağı vurmak gibi insanları karalamak gibi, çamur at izi kalsın gibi kişilik dozu düşük olan seyirlere kendimizi kaptırmayacağız. Bunu söyleyenlerde acizane söylemişlerdir. Söyleyenleri de hiçbir şekilde dikkate almadığımı beyan eder, bu konuda Trabzon Belediye Başkanı’nın söylemleri kendine öyle yakışmıştır, biz kendimize yakıştırmıyoruz ve cevap verme gereği dahi duymuyoruz. Ama il başkanının vermiş olduğu beyanat kendini alakadar etmeyen bir konuda ve bilgi doluluğunun olmadığı, dolma bilgiler ile gelip te Söğütlü Belediyesi’ni kanalizasyonla eleştirmeye çalışıp, siyaseten kanalizasyondan beslenen bir il başkanı gibi hareket etmiş olması da kendine son derece yakışır bir davranıştır. Bundan dolayı O’nu onurlu, omurgalı bir il başkanı olmaya davet ediyor, bu sürecin Akçaabat’ta, Trabzon’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset