Gedikli Kuruçam İlkokulunu da ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Gedikli Kuruçam İlkokulunu da ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Belediye başkan Adayı Metin Gedikli, Akçaabat’ın köy ve mahallelerde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Belediye başkan Adayı Metin Gedikli, Akçaabat’ın köy ve mahallelerde seçim çalışmalarına devam ediyor. Gedikli Kuruçam İlkokulunu da ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Çalışmalar ile ilgili ilçe başkanlığından yapılan açıklamada,  her Cuma köylerde vatandaşlar ile birlikte olduklarını ve sorunları dinlemeye devam dildiği belirtildi.

akcaabat-metin-gedikli.jpg

metin-gedikli-kurucam.jpg

Başkan Adayı Metin Gedikli, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali,  İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Kahraman, Basın sorumlusu Ahmet Şentürk, Ülkü Ocağı Akçaabat İlçe Başkanı Fatih Gedikli ve meclis adayı Ahmet Kumaş’ın da yer adlığı ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada “Akçaabat ilçe başkanlığı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren her Cuma gününü ilçemizde ait köylerde geçirme geleneğimizi bu haftada gerçekleştirdik. Bu haftayı da Kuruçam köyüne ayırdık. Gittiğimiz köylerde hem bir takım ziyaretlerde bulunuyor hem de Cuma namazını o köyde kılıp geri dönüş yapıyoruz. Ziyarete katılan belediye başkan adayımız Sayın Metin Gedikli, Kuruçam köyü ilkokuluna da ziyarette bulunarak öğrencilere hediyeler takdim etti ve öğrencilere başarı dileğinde bulundu. Ardından köy halkıyla sohbet etme imkânı bulduk. Dertlerine sıkıntılarına ortak olduğumuzu çözüm noktasında elimizden geleni yapacağımıza dair söz verdik. Köy halkının ve köy muhtarımız Orhan Altuntaş’a bizlere göstermiş oldukları ilgi alaka ve yakınlık için teşekkür ediyoruz” denildi.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset