Gedikli Güven Tazeledi

Gedikli Güven Tazeledi

Gedikli Güven Tazeledi

akçaabathaber.com haberidir.

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli güven tazeledi. Gedikli yapılan Olağan Genel Kurul'da  tüm üyelerin oyunu alarak 5. başkan seçildi.

Dernek Lokali'nde gerçekleşen kongreye, Akçaabat belediye Başkanı şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Ziraat Odası başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Emniyet Yardımlaşma Derneği Başkanı Sadık Atmaca, Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Öztürkoğlu, Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Divan başkanlığını Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk'ün yaptığı kongrede konuşan,  Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Muhtarların önemli bir kamu hizmeti yerine getirdiğini ifade etti. Başkan Türkmen "Muhtar mahallesinin her şeyi ile ilgilenmek durumundadır.  Muhtarlar sürekli vatandaşların arasındadır ve eksikleri, aksakları birebir kendilerine iletilmektedir. vatandaş evinden çıkınca muhtarları zorluyor, yapılan işlerin veya yapılacak işlerin hesabını soruyor. Bu nedenle çok zor ve önemli bir görevi ifa etmektedirler. Ben de arkadaşlarımız tembih ederim ki mutlaka muhtarların dediklerini dikkate alalım. Elimizden gelen ne varsa muhtarlar için yerine getirelim, diye tembih ederim" dedi.

 Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, 5. kez kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Gedikli, "Akçaabat'ın en önemli sivil toplum kuruluşuyuz. Türkiye'de muhtarlar dernekleri arasında ilk 3'e girebilecek çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmaları her kesimden insan takdir etti. Biz burada gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Hiç kimse burada bir çıkar için durmuyor. Biz kamu hizmeti yapıyoruz. Bu kurum resmi kurumlar ile muhtarlar arsında bir köprü vazifesi üstlenmiştir" dedi.

VATANDAŞLARA UYARI

Kongrede konuşan Akçaabat Emniyet Yardımlaşma Derneği Başkanı Sadık Atmaca, son dönemde dolandırıcılık olaylarının arttığını ve vatandaşların uyarılması gerektiğini ifade etti. Atmaca "Emniyet müdürlüğümüz bu konuda vatandaşları uyarıyor. Broşür bastırıldı. Bu broşürleri her eve ulaştırmalıyız. Vatandaşların bilinçlenmesi gerekiyor. Hiçbir polis veya savcı vatandaşları arayarak para istemez. Ama hala bu dolandırıcılara inanan vatandaşlarımız var. Sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

TEK DERNEK OLMALI

Akçaabat Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi başkanı İsmail Bulut ise Akçaabat'ın bölünmesine karşı olduklarını ifade etti. Başkan Bulut "Bakın, Akçaabat'ın bu şekilde bölünmesine gönlümüz razı değil. Bir dernek ve, neden 2. derneğe ihtiyaç duyuldu. Bu doğru bir yaklaşım değil. 2 Başlılık olmaz bu Akçaabat'a zarar verir. Belediye Başkanı ve Kaymakam öncülük yaparak muhtarları tek dernek altında toplamalıyız" dedi.

akcaabat-muhtarlar-dernegi-secimi.jpg
Kongrede Divan başkanlığını Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk yaptı.

 

 

akcaabt-muhtarlar-dernegi.jpg
Çolaklı Mahelle Muhtarına Plaketini Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Öztürkoğlu verdi.

akcaabat-muhtarlar-dernegi-002.jpg
Katılımın bir hayli fazla olduğu kongrede, muhtarlar toplu halde objektiflere poz verdi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e de Muhtarlara verdiği destekten dolayı Başkan Eyüp Gedikli bir plaket takdim etti.

Yapılan konuşmaların ardından başarılı Muhtarlardan Yıldızlı Muhtarı Ufuk Can ve Çolaklı Muhtarı Selim Aydın'a birer plaket takdim edildi.

Tek Aday ile Gidelen Kongrede Eyüp Gedikli'nin yönetiminde şu isimler yer aldı.

                      liste-akcaabat-.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler