Gedikli "Adres MHP'dir"

Gedikli "Adres MHP'dir"

Milliyetçi hareket Partisi Akçaabat belediye başkan Adayı Metin Gedikli, Akçaabat’ın 20 yıllık makus talihini 30 Mart’ta değiştireceklerini belirtti.

Milliyetçi hareket Partisi Akçaabat belediye başkan Adayı Metin Gedikli, Akçaabat’ın 20 yıllık makus talihini 30 Mart’ta değiştireceklerini belirtti.

Gedikli yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti “Bugüne kadar bütün söylemlerimiz ve çalışmalarımız başkalarını eleştirir boyutta olmamıştır. Her söylemdeki yegâne amacımız Akçaabat’ta yapılamayanları tespit edip çözüm önerilerimizi ortaya koyarak halkımızın da fikirleri beklentilerini içine katacak çalışmalar yapmak olmuştur. Söylemlerimiz de hiçbir zaman siyasi parti fanatizmi güdülmemiştir. Bütün siyasi parti gönül vermiş Akçaabatlı hemşerilerimizin tamamını ortak bir amaç etrafında toplama gayreti içerisinde olmuşuzdur. Bu amaç ta Akçaabat’ı 20 yıllık makûs talihinden kurtarmaktır. Bu hedef doğrultusunda Akçaabatlı hemşerilerimizin siyasi görüşü ne olursa olsun etrafında birleştiği ismi üzerinde uzlaştığı aday Metin Gedikli olduğu açık ve nettir. Bu bizim söylemimiz değil Akçaabatlı hemşerilerimizin ortak söylemidir. Şuandaki mevcut durumumuz sadece bir siyasi partiyle kıyaslanmayacak sloganımızda da olduğu gibi Akçaabat’ın tek yürek olduğu bir gönül birlikteliğidir. Bu durumda her türlü ittifak birliktelik siyasi parti temsilcisinde olmasa da o siyasi partiye gönül vermiş Akçaabatlı hemşerilerimizin içinde hiçbir çıkar gözetmeksizin sadece Akçaabat için oluşmuştur. Biz dâhil artık kim hangi söylemde bulunursa bulunsun bu gönül birlikteliğini ortadan kaldırmaya hiçbir sermaye, dedikodu ve fitne odaklarının gücü yetmeyecektir. Akçaabatlı hemşerilerimizin geleceğe bakışı ve ilmi kendisini yönetmeye talip olan adaylar arasından en iyisini görebilecek kalitede ve yapıdadır. Taraflı tarafsız bütün kamuoyunun desteğini arkamıza aldığımız bu süreçte bizlere ilgi alaka ve teveccühlerini eksik etmeyen bütün hemşerilerimizle 30 Mart akşamı ve sonrasında kutlu ve umutlu bir geleceğe birliktelik içerisinde yürüyeceğimize olan inancımız tamdır. Tüm hemşerilerimize bizlere gösterdikleri samimi desteklerinden dolayı teşekkür ediyor bu sürecin önce Akçaabat’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset