Gazilerimizi, Yaşlılarımızı ve Engellilerimizi Unutmayacağız

Gazilerimizi, Yaşlılarımızı ve Engellilerimizi Unutmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, 7 Haziran seçimlerine durmaksızın çalıştıklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, 7 Haziran seçimlerine durmaksızın çalıştıklarını belirtti.

Tüm adayların sahada olduğu son günlerde, yoğun çalışması ve yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçmenin kalbine ulaşacak önemli mesajlar verdi.

Özellikle son atmış günlük seçim sürecinde birkaç zorunlu Ankara ziyareti yaptığını, bunun dışında hep sahada olduğunu ve seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Yavuz Aydın, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Trabzon’un doğusunda da batısında her köşesine giden ve herkesle kucaklaşan Yavuz Aydın,” Gazilerimizi, yaşlılarımızı ve engelli vatandaşlarımızı da unutmayacağız” dedi. Gaziler, yaşlılar ve engelli vatandaşlar için önemli projeleri olduğunu söyleyen Yavuz Aydın,” Gazilere, 3600 günde emekli olabilme hakkı vereceğiz. Şeref aylığını arttırıp tüm gazilere aynı tutarda ödeyeceğiz. Şehit yetimlerine iş hakkı sağlayarak şehit ve gazi çocuklarının her kademedeki eğitimini devlet olarak üstleneceğiz. Yaşlı bakım evlerinin yapılması için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın işe yerleştirilmesinde öncelik verip, engelli kotalarını dolduracağız” şeklinde konuştu.

Güvenlik birimlerinin iyileştirilmesi içinde çalışacaklarını ifade eden vekil adayı Yavuz Aydın,” Polislerimizin ek göstergesini 3600’e yükselteceğiz. Özel güvenlik görevlilerinin en az 2.100 TL aylık almasını sağlayacağız. Astsubayların intibaklarını yapıp haklarını vereceğiz. Uzman jandarma ve uzman erbaşların tüm mağduriyetlerini gidereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset