Gazetecilerden Fotoğraf Sergisi

Gazetecilerden Fotoğraf Sergisi

Gazetecilerden Fotoğraf Sergisi

Başkan Gümrükçüoğlu fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin 2015 ve 2016 yıllarında seçtiği yılın fotoğraflarından oluşan sergi, Trabzon’da sanatseverlerin ziyaretine açıldı. Forum AVM’de düzenlenen serginin açılışında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Saadettin Kaşıkçı, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Trabzon Temsilcisi Osman Şişko, gazeteciler ve sanatseverler hazır bulundu.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: Fotoğrafların her biri sosyal mesaj içeriyor.

Spor, siyaset ve sanat alanlarında 36 fotoğraftan oluşan serginin açılışını gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, fotoğrafların her birinin birer sosyal mesaj içerdiğini kaydederken Türkiye Foto Muhabirleri Derneği yetkililerine teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Fotoğraflar muhteşem. Her biri bir sosyal mesaj içeriyor. Özellikle benim de bir dönem giderek kamplarda tedavilerini yaptığım Suriyeli kardeşlerimizi konu alan fotoğraflar beni çok etkiledi. Foto Muhabirleri Derneği’ne, bu sergiyi himaye eden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve Forum AVM’ye teşekkür ediyorum. Bu tür sergiler sadece görüntü anlamında değil verdiği mesaj anlamında da çok önemlidir. Bütün Trabzonluların bu fotoğraf karelerini görmelerini istiyorum” diye konuştu.

TURGUT: Vietnam savaşını kare fotoğraf durdurdu.

Başkan Gümrükçüoğlu ve Forum AVM yetkililerine kültür ve sanata verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut da konuşmamsında özetle şunları kaydetti: “Sayın Başkan göreve geldiği günden itibaren basın, kültür ve sanat etkinliklerinin hepsine destek verdi, yanımızda oldu. Bu akşamda bizimle olduğu için teşekkür ederim. Bazen saatlerce konuşursunuz ama bir fotoğraf karesinin anlattığını anlatamazsınız. Unutmayalım ki Vietnam savaşını bir kare fotoğraf durdurmuştu.”

Konuşmaların ardından Foto Muhabirleri Derneği Trabzon Temsilcisi Osman Şişko fotoğraflar hakkında Başkan  Gümrükçüoğlu’na ayrıntılı bilgi verdi. Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin fotoğraf sergisi 9 Kasım akşamına kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler