Forum'dan Meşeliye   Kütüphane

Forum'dan Meşeliye Kütüphane

Forum Trabzon, ziyaretçileriyle el ele vererek ihtiyaç sahibi bir köy okuluna kütüphane kurdu.

Forum Trabzon, ziyaretçileriyle el ele vererek ihtiyaç sahibi bir köy okuluna kütüphane kurdu.

Ünlü sanatçı Keremcem'in de destek verdiği kampanya kapsamında geçen yıl 31 Mayıs Pazar günü Forum Trabzon'da başlayan kitap toplama kampanyası yaz boyu devam etti ve toplanan kitaplar, Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Meşeli İlk-Orta Okulu'nda kütüphaneye dönüştü.

Proje kapsamında Forum Trabzon tarafından Akçaabat Meşeli İlk ve Orta Okulu'nda yapımına başlanan kütüphanenin tamamlanmasının ardından, toplanan yaklaşık 2 bin kitap okula ulaştırıldı. Kurulan kütüphanenin açılışına Forum Trabzon Genel Müdürü Uğur Arısoy, Forum AVM Pazarlama Yöneticisi Esma Sezeroğlu, Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kütüphanenin açılışında okulda eğitim gören öğrenciler, öğretmenler ve Forum Trabzon yöneticileri hep birlikte kitapları yeni yapılan kütüphaneye taşıdılar ve birlikte raflara dizdiler. Kütüphane açılışı sonrasında tiyatro gösterisi ve mini bir konser düzenlendi.

Program sonunda konuşan Forum Trabzon Genel Müdürü Uğur Arısoy, "Forum Trabzon ailesi olarak bu anlamlı projede katkısı bulunan tüm ziyaretçilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler