Final Akçaabat'ta

Final Akçaabat'ta

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar ilçelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar ilçelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. 

Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Düzköy’e yaptığı teşekkür ziyaretinin sonuncusunu Akçaabat’a yapan milletvekilleri , Akçaabat’ta büyük  coşku ile karşılandı.

 Bu ziyaretlerde Süleyman Soylu'ya  AK Parti Trabzon İl başkanı Haydar  Revi ve Milletvekilleri  Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve milletvekili adayı Salih Cora da eşlik etti. 

Akçaabat’ta konuşan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Soylu, vatandaşlara ve teşkilat mensuplarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.  Soylu, "Trabzon 7 Haziran seçimlerinde gereğini yerine getirmiştir. Biz buraya ilk geldiğimizde ne söylemişsek bilin ki yine aynı sözümüzdeyiz. Yine anı sözümüzün altına imza atıyoruz. Dün söylediğimiz sözleri seçimler bitince unutan, seçimden seçime gelen bir anlayışı kabl etmeyen halkın ve milletin partisi olan Ak Partinin kurulduğu andan beri ortaya koyduğu her gün içinizde olacağımız bir daha tekrar etmek ve huzurunuzda deklare temek için buradayız. Bize samimiyetle gösteren burun hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Kendilerinin başkaları gibi ‘trafoya kedi girdi’ demediklerini belirten Soylu, “Milletimizin iradesi ne ise biz sonuna kadar saygılıyız, sonu kadar sadakatliyiz ve bağlıyız. AK Parti 13 yıldır girdiği her seçimden birinci parti olarak çıktı” şeklinde konuştu.

Soylu, sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: “Bu millet bize demiştir ki AK Parti Türkiye’nin sigortası, teminatı, huzurudur. Milletimizin ortaya koyduğu iradeyi ve sorumluğu omuzlarımızda taşıyoruz. Pazar akşamından itibaren Başbakanımızın öncülüğünde büyük istişareler yaptık. Biz milletin partisiyiz, 21. yüzyılın partisiyiz. Millet bize hangi işareti verirse, bilmenizi istiyorum ki o işaret ile beraber hareket etme kanaatini ortaya koyduk. Dün 2023 diyorduk, bugünde 2023 diyoruz, dün 2053 diyorduk, bugünde 2053 diyoruz, dün 2071 diyorduk, bugünde 2071 diyoruz. Biz hep birlikte haykırarak yeni Türkiye diyorduk, bugünde hep birlikte haykırarak yeni Türkiye diyoruz. Türkiye’nin aydınlık dolu yarınlara büyük bir azim ve kararlılıkla gitmesi konusunda milletimizin bize verdiği talimattan bir an bile ayrılmayacağız.” Süleyman Soylu, Türkiye’nin geleceği ile ilgili AK Parti’nin üzerine düşen görevleri yerine getireceğini de vurguladı. Soylu,  milletin bir irade ortaya koyduğunu belirterek, “Milletimizin iradesi ne ise başımızın üstüne dedik. 10 seçimdir Türkiye’de AK Parti seçimleri birinci parti olarak bitirmiştir. Biz bunun sorumluluğunu biliyoruz. Bunun için her bir oyun sorumluluğu ile hareket edeceğiz. Türkiye’nin geleceğinden bir endişeniz olmasın. Biz ümitsizlik olmaz. Milletimizle beraberiz” dedi.

fotogaleri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset