Ferhat Gümüş'te Kaldı

Ferhat Gümüş'te Kaldı

Bulgaristan’ın Stranca şehrinde yapılan turnuvada ülkemizi temsil eden Akçaabatlı boksörümüz Ferhat Pahlivan Gümüş madalya alarak yine göğsümüzü kabarttı.

 

 

48 Kg Ülkemizi temsil eden Milli Boksörümüz Pehlivan, final karşılaşmasında Rus rakibine yenilmekten kutulamadı ve gümüş madalyada kaldı.

  Ferhat Pahlivan’ın Antrenörü Altar Kalkışım, İtalya’da yaplacak olan Akdeniz Oyuları öncesi turnuanın hazırlık amacını taşıdığını ve elde edilen başarı ile AK deniz oyunlarına daha moralli hazırlanacaklarını belirtti. Kalkışım “turnuvada oldukça üstün bir performans gösteren Ferhat’ı önce tebrik ediyorum. Daha önce Avrupa Şampiyonası’nda berabere kalarak bilgisayar tercihi ile İspanyol rakibine kaybettiği maçın rövanşını  ezerek kazanması çok sevindirici oldu. Çünkü Akdeniz Oyunları’nın favorisi olanlardan birisiyle yarışmıştı. Akdeniz Oyunları’nda sadece Akdeniz ülkeleri olacak. Ferhat Pehlivan kendini kanıtlamış bir boksör oldu. Önceden diğer ülkeler Ferhat ile karşılaşacakların da mutlu olurken artık moralleri bozuluyor. Ferhat artık Avrupa’nın en korkulan boksörü oldu. Ne mutlu ki bize Akçaabat’tan böylesine büyük bir boksör çıkarttık.İnşallah Akçaabat’ımıza Dünya Şampiyonluğu’nu da getirmeyi başaracağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor