Ferhat Akçaabat'ı Tercih Etti...

Ferhat Akçaabat'ı Tercih Etti...

Akçaabat'lı Boksörümüz Ferhat Pehlivan Fenerbahçe'yi değil, Akçaabat'ı Seçti. Turnuvalara Akçaabat'ta hazırlanacak...

 

Haber ve Fotoğraflar:
Ali Osman ÇOBAN

 

19-26 Aralık Tarihleri arasında Mersin’de düzenlenecek olan Büyükler Ferdi Boks Şampiyonasında ilçemizi Akçaabat Boks Spor Kulübünden 49kg Ferhat Pehlivan ve 60kg Ömer Kaba temsil edecek.

Akçaabatlı Boksörlerimizin Antrenörü Atlar Kalkışım, Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Boks Şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek “Daha önce bu şampiyonada 1.olan ve Türk Milli Takımı’nın değişmez isimlerinden biri haline gelen Ferhat Pehlivan’ın yine altın madalya ile döneceğine inanıyorum. Bu şampiyona, önümüzdeki aylarda yapılacak olan Dünya ve Avrupa Şampiyonalarının kadrosunu belirleyecektir ve Olimpiyat Oyunları için son derece önemli bir turnuva olacaktır” dedi.

akcaabat_boks2.jpg

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en önemli boksörlerinden biri olan Ferhat Pehlivan’ın Fenerbahçe Spor Kulübüne transferi söz konusuydu. Fakat Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu’nun sporcumuza sahip çıkması sonucu Ferhat Pehlivan ilçemizde kalmıştır.

akcaabat_boks4.jpg

AK Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu adına açıklama yapan İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Nadir, Ferhat Pehlivan’ın İlçemiz Akçaabat adına çok önemli bir değer olduğunu belirterek “ Ferhat Pehlivan 2012 Londra Olimpiyatlarına aday bir sporcudur. Daha önce Avrupa ve Dünya’da dereceler elde etmiş bir sporcuya Akçaabat olarak sahip çıkmamız görevimizdir. 2012 Londra Olimpiyatlarına kadar Ferhat’ın her türlü ihtiyacı karşılanacaktır” dedi.

akcaabat_boks3.jpg

Kulübünde ayrılmadığı için mutlu olduğunu söyleyen Milli Takım Boksörümüz Ferhat Pehlivan “Ben Akçaabatlıyım. Burada doğdum ve burada büyüdüm. Akçaabat’ın spor tarihinde elde edemediği başarıları ilçeme ben kazandırdım. Mutluyum ve gururluyum. Buranın ekmeğini yiyip Fenerbahçe’yi temsil etmek çok zoruma gidecekti. Sayın Milletvekilimiz Mustafa Cumur’a ve AK Parti İlçe yönetiminden Erhan Nadir’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bana güvenenleri inşallah mahcup etmeyip, ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor