Fenerlilerle Yemek Yedi!

Fenerlilerle Yemek Yedi!

Çalımbay'ın kritik maç öncesi F.Bahçelilerle yemek yemesi ve birlikte maç izlemesi ortalığı karıştırdı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın "Fenerbahçeli çok dostum var. Hatta geçen hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 1907 lokantalı tribününde Fenerbahçeli dostlarımla birlikte yemek yedik. Fenerbahçe'nin maçını izledik" şeklindeki açıklamaları, Trabzonspor cephesinde bomba etkisi yarattı.

Bordo-mavili kulübün yöneticileri, Rıza Çalımbay'ın sözleri karşısında adeta şaşkına dönerken, Asbaşkan Nevzat Şakar'dan Sivasspor hocasına büyük tepki geldi. Şakar, Sivasspor'un şampiyon takımı belirleyici konumda olduğunun altını çizerek şunları söyledi: "Pazar günü Sivasspor evinde lider Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yani şampiyonu belirleyecek iki takımdan biri konumundalar.

Nerede kaldı Fair-Play?

Ancak bakıyoruz ki; Rıza Çalımbay hoca açık açık Fenerbahçeli çok dostunun olduğunu ve geçen hafta 1907 Tribünü'nün lokantasında Fenerbahçeliler'le yemek yediğini ve maç izlediğini söylüyor. Çalımbay hocamız, bari Fenerbahçeli dostlarıyla ne konuştuklarını da açıklasaydı. Bu nasıl bir iştir böyle?

 

Bir taraftan Futbol Federasyonu Sivas 4 Eylül Stadı'nın neredeyse bütün koltuklarını Fenerbahçe taraftarına verdi. Hocası da çıkmış böylesine kritik bir maç öncesinde 'Benim Fenerbahçeli dostum çok. Birlikte yemek yedik. Fenerbahçe taraftarı bizim stadımızı doldurmayı hak ediyor' diyor. Nerede kaldı Fair-Play? Nerede kaldı dürüstçe ve eşitçe şampiyonluk yarışı?"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor