Fen İşleri Yoğun Mesaide

Fen İşleri Yoğun Mesaide

Fen İşleri Yoğun Mesaide

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren Fen İşleri ekipleri, Akçaabat’ın sahil kesiminden yüksek kesimlerine kadar neredeyse her mahallede yol bakım ve onarım, yeni yol açma ve genişleme, kanal ve kanava temizliği, dere geçişlerine büz koyma, parke tamiratı ve parke yapımı, tretuvar çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte yoğun bir çalışma içerisine giren ve çalışmalarını aksatmadan sürdüren Fen İşleri ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı yollarda sorun teşkil eden yerlerde tamir ve bakım çalışmalarını yerine getiriyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapılmaksızın sürdürülen yol çalışmalarında bir yandan parke taşı döşeme yaparken diğer yandan da bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Kentin her noktasına hizmet götürmeyi amaçlayan Akçaabat Belediyesi, yaptığı periyodik çalışmalarla takdir topluyor.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü Akçaabat genelinde yaptığı çalışmalarla yeşil ve mavinin en güzel tonlarının buluştuğu Akçaabat’ta temiz ve yaşanılabilir bir çevre için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Akçaabat’ın farklı mahallelerinde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiren ekipler; sokakları yıkayarak ve süpürerek temizliyor, şehrin her noktasındaki çöpleri topluyor, evsel katı atık ve tıbbı atıkları belirli aralıklarla toplayarak bertaraf ediyor. Cadde ve sokakları büyük gayret ve özenle temizleyen ekipler aynı zamanda  Akçaabat Belediyesi sınırları içerisinde sağlıklı bir yaşam, temiz bir çevre oluşturulabilmesi için; tüm mahalle, cadde ve sokaklarda çöp toplama saati dışında zamansız çıkarılan çöpleri acil çöp ekibiyle topluyor, çöplerin ilan edilen zamanda çıkartılması için bilinçlendirme çalışmaları yapıyor, önleyici tedbirler alıyor ve alınan önlemlere uymayanlar hakkında yasal işlem yapılmasını sağlıyor.

“Vatandaşlarımızın rahatı ve güveni için çalışıyoruz.”

Alt ve üst yapı alanındaki çalışmalarına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Şefik Türkmen , “İlçemizi, bugüne kadar ortaya koyduğumuz çalışmalarla her noktasına hizmet giden bir kent yaptık. Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz büyük bir özveri göstererek kentin her noktasındaki ihtiyaçlara kısa zamanda cevap verebilmek için çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdürüyor. Kentimizin her noktasındaki taleplere cevap vermek için sürdürülen çalışmalar hava şartlarının da olgunlaşmasıyla aralıksız olarak devam ediyor. Birçok alanda düzenlemeler yapan ekiplerimiz vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri en kısa sürede cevaplayarak çözüme kavuşturuyor. İlçemizin her mahallesinde görev yapan ekiplerimizin çalışmaları hız kesmeden devam edecektir. ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler