Fen İşleri Taşınıyor

Fen İşleri Taşınıyor

Fen İşleri Taşınıyor

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi halka hizmetin bir arada ve etkin bir şekilde verebilmesi, teknik personelin ve hizmet araçlarının bir arada bulunması ve araçların bakımlarının rahatlıkla yapılabilmesi için Nihat Usta kavşağının yanındaki mevcut yerinden, Büyükşehir Belediyesi’nden tahsis edilen Yaylacık Mahallesi'ndeki alana taşınacak.

 

Bahsi geçen yaklaşık 7 bin 350 metrekare alanda Fen İşleri Müdürlüğü İdari Binası, Fen İşleri Araç Parkı ve Oto Bakım Şefliği binalarının yapılması işi ihale edildi.

 

24 Mart’ta yapılan ihaleyi kazanan firma 500 metrekarelik idari bina, 152 metrekarelik malzeme deposu ve 12,25 metrekarelik güvenlik binasını yer tesliminden itibaren 120 günde tamamlayacak.

 

Akçaabat Belediyesi’nin internet sitesinde yeni hizmet binalarının görseli de yayımlandı. Buna göre alanın idari binalar dışındaki kısmında malzeme depoları ve oto yıkama yağlama tesisine yer verilecek. Fen İşleri Müdürlüğü idari binasında toplantı salonu, müdür odası, mühendis ve personel odaları, giyinme odaları, dinlenme odaları, mescit ve teknik hacimler yer alacak. Oto Bakım Şefliği’nin kullanacağı binada ise şef odası, personel odaları, giyinme odası ve teknik birimler yer alacak.

fen-isleri-akcaabat-belediyesi-tasiniyor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler